Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per chemikalų sprogimą interneto kavinės pastate Kinijoje žuvo septyni žmonės

Kinijos pietvakariuose vienos interneto kavinės pastate sprogus neteisėtai laikytiems chemikalams, žuvo septyni ir buvo sužeisti dar 37 žmonės, sekmadienį pranešė valstybinė žiniasklaida ir vietos pareigūnai.
Interneto kavinės vidus po sprogimo išdegė.
Interneto kavinės vidus po sprogimo išdegė. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sprogimas nugriaudėjo šeštadienį vakare, greta kavinės esančioje parduotuvėje, Kailio mieste Guidžou provincijoje. Ta interneto kavinė yra įrengta po vienu tiltu, sakoma miesto valdžios pranešime. Oficialioji naujienų agentūra „Xinhua“ pranešė, kad aštuonių sužeistųjų būklė yra sunki.

Šeši žmonės žuvo iš karto, o viena moteris nuo smarkių nudegimų mirė sekmadienį, ligoninėje, praneša „Xinhua“. Tyrėjai identifikuoja žuvusiuosius, tarp kurių yra vienas vaikas, nurodoma pranešime.

Minimoje cheminių medžiagų parduotuvėje pasienyje buvo sukrauti itin koncentruoto aliuminio chlorido ir natrio nitrito paketai, sakoma pranešime, bet nenurodoma, kaip jie buvo susprogdinti.

Policija sulaikė vieną asmenį dėl neteisėto chemikalų laikymo, o minėtos interneto kavinės bosas ir vadybininkas buvo sulaikyti apklausti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius