-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Naujųjų metų sutikimą Prancūzijoje padegti 874 automobiliai

Pasitinkant Naujuosius metus Prancūzijoje padegti 874 automobiliai. Tačiau tai, kaip nurodo šalies Vidaus reikalų ministerija, yra gerokai mažesni padegtų transporto priemonių skaičius nei, pavyzdžiui, 2019 metais, skelbia BBC.
Apdegę automobiliai Prancūzijoje
Apdegę automobiliai Prancūzijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo BBC, automobilių padegimai Prancūzijoje tapo kone tradicija, kuri prasidėjo dar 2005 metais, kai tais metais buvo kilusios riaušės.

Šiemet per Naujųjų metų pasitikimą šalyje budėjo apie 95 tūkst. pareigūnų, įskaitant 32 tūkst. ugniagesių ir apsauginių.

Skelbiama, kad Paryžiuje, kur apsauginės veido kaukės yra privalomos, buvo nubausti 779 žmonės, nes jie šių kaukių nedėvėjo.

Prancūzijoje griežtesni apribojimai dėl COVID-19 pandemijos buvo panaikinti, tačiau šių metų pradžioje vėl bus sugriežtinti. Taip bandoma apsisaugoti nuo omikrono atmainos.

BBC rašo, kad nuo sausio 3 dienos renginiuose, vykstančiuose uždarose patalpose, bus leidžiama susirinkti iki 2 tūkst. žmonių, o galintiems dirbti iš namų – tai bus privaloma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius