Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Rusijos antskrydį Charkivo srityje žuvo 3 žmonės, dar 3 sužeisti

Per Rusijos antskrydį Lypciuose, Mažojoje Danylivkoje ir Vovčanske žuvo mažiausiai trys civiliai ir dar trys buvo sužeisti, trečiadienį pranešė Charkivo srities gubernatorius Olehas Synjehubovas.
ANTON SHTUKA / REUTERS
ANTON SHTUKA / REUTERS

Oro pavojaus signalas pasigirdo apie 13 val. 30 min. vietos (ir Lietuvos) laiku, o Ukrainos karinės oro pajėgos pranešė apie Rusijos vykdomą Charkivo srities puolimą valdomomis aviacinėmis bombomis.

Gubernatorius teigė, kad dėl išpuolių prieš Lypcius ir Mažąją Danylivką užsidegė vietos parduotuvė ir vaistinė. Žmonės galėjo būti įstrigę po griuvėsiais, pranešė O. Synjehubovas.

Apie 14 val. 45 min. O. Synjehubovas paskelbė, kad Lypciuose žuvo 14-metė ir dar mažiausiai du žmonės buvo sužeisti. Sužeisti 33-ejų vaistinės darbuotoja ir 16-metis.

Vėliau Lypciuose aukų skaičius išaugo iki trijų, mirus dviem 43 ir 59 metų moterims, pranešė vietos pareigūnai. 

Pranešama, kad Rusija taip pat paleido dvi valdomas aviacines bombas į Vovčanską ir sužeidė 34-erių vyrą, kuris vėliau buvo paguldytas į ligoninę dėl skeveldrų padarytų sužalojimų.

Pasak gubernatoriaus, per išpuolį Vovčanske buvo sugriautas vietos sveikatos centras.

Pastaruoju metu Rusija suintensyvino atakas prieš Charkivo sritį ir pagrindinį jos didmiestį, padarydama didelę žalą vietos infrastruktūrai ir pareikalaudama civilių aukų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius