-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per šaudymo incidentą Vašingtone sužeisti 9 žmonės, tarp jų 2 nepilnamečiai

Prieš pat 1 val. vietos (8 val. Lietuvos) laiku policija sureagavo į pranešimą apie šaudymą JAV sostinės šiaurės rytuose esančiame kvartale, sakoma policijos departamento viršininko pavaduotojos Leslie Parsons pranešime tviteryje.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Atvykę pareigūnai aptiko kelias incidento aukas, tarp kurių buvo devynmetis ir septyniolikmetis, nurodė L.Parsons, pavadinusi šaudymą tikslingu.

Ji teigė, kad tamsios spalvos visureigis, pastebėtas važiuojantis per apylinkes, sustojo ir pradėjo šaudyti į aukas, lauke šventusias Liepos ketvirtąją, JAV nepriklausomybės dieną.

L.Parsons teigimu, keletą nukentėjusiųjų į vietos ligonines išvežė miesto ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai, o kiti nuvyko patys. Ji pridūrė, kad visi nukentėjusieji, kurių tapatybė nenustatyta, patyrė gyvybei nepavojingus sužalojimus.

Neaišku, ar automobilyje buvo daugiau nei vienas šaulys, be to, nėra jokių suėmimų.

Šis incidentas yra naujausias iš virtinės masinių šaudynių, JAV įvykdytų per smurto kupiną šventinį savaitgalį.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį tragedija ištiko Baltimorėje vykusio vakarėlio dalyvius – po šūvių buvo sužeisti 28 žmonės, du žuvo. Valdžios institucijų teigimu, daugelis aukų buvo jaunesni nei 18 metų.

Pirmadienio vakarą neperšaunamą liemenę vilkintis vyras pradėjo šaudyti Filadelfijos gatvėse. Prieš pasiduodamas atvykusiems pareigūnams jis nužudė penkis žmones ir sužeidė du 2 ir 13 metų berniukus.

Tą patį vakarą šaudymo incidentas sukrėtė Fortvorto miestą Teksaso valstijoje. Praėjus maždaug dviem valandoms po to, kai baigėsi kasmet čia vykstantis festivalis „ComoFest“, keli vyrai pradėjo šaudyti į šimtų žmonių minią. Trys žmonės žuvo, o dar aštuoni buvo sužeisti, pranešė valdžios institucijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius