Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per susišaudymą nukautas Meksikos kartelio „Zetas“ bosas Heriberto Lazcano Lazcano, už kurio galvą siūlyti 7 mln. dolerių

Meksikos narkomafijos kartelio „Zetas“ vadeiva Heriberto Lazcano Lazcano, pirminiais duomenimis, buvo nušautas per susirėmimą su Meksikos jūrų pėstininkais Koahuilos valstijoje.
Heriberto Lazcano Lazcano
Heriberto Lazcano Lazcano / Wikimedia.org nuotr.

Meksikos karinių jūros pajėgų vadovybės atstovai pareiškė, kad labai tikėtina, jog vienas iš dviejų sekmadienį per susišaudymą Koahuilos valstijoje nukautų asmenų yra būtent H.Lazcano Lazcano. Tačiau oficialiai apie siaubą visoje šalyje keliančio kartelio „Zetas“ boso mirtį bus galima kalbėti tik po teismo medicinos ekspertų išvadų, pridūrė jie.

H.Lazcano Lazcano, pravarde Budelis (El Lazca) yra vienas labiausiai ieškomų Meksikos nusikaltėlių. Už informaciją, kuri padėtų jį sulaikyti, JAV institucijos, yra pažadėjusios 5 mln. dolerių premiją. Dar du milijonus už informaciją apie H.Lazcano Lazcano siūlo Meksikos valdžia.

2011 m. birželį jau buvo skelbiama apie tai, kad H.Lazcano Lazcano nušautas per susirėmimą, tačiau vėliau ši informacija nepasitvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius