-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tornadą žuvęs vaikinas trumpąja žinute atsisveikino su mama: „Aš taip bijau. Sudie, mama“

Vonios kambaryje pasislėpęs Jeffrey Hunteris žinojo, kad neišgyvens tornado, kuris nusiaubė JAV Arkanzasą. Paskutines savo gyvenimo akimirkas jis skyrė artimiausiam žmogui – trumposiomis žinutėmis atsisveikino su savo mama, cituodamas JAV žiniasklaidą rašo tvnmeteo.tvn24.pl.
Tornado padariniai Akanzaso valstijoje
Tornado padariniai Akanzaso valstijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šią širdį veriančią istoriją papasakojo pati vaikino mama Regina Wood. Praeitą savaitę JAV Arkanzaso, Oklahomos ir Kanzaso valstijas nusiaubė galingi tornadai.

Vilonijos miestelis, kuriame ir gyveno J.Hunteris, buvo vienas iš tų, kuriuos gamtos stichija nusiaubė itin stipriai. Vaikinas pasislėpė vonios kambaryje ir stebėjo artėjantį tornadą. Savo mamai, kuri buvo apie 30 km nuo jo, jis parašė kelias žinutes. „Mama, aš taip bijau“, – pirmąją žinutę pacitavo R.Wood. Jos teigimu, sūnus puikiai žinojo, kad išsigelbėti nepavyks.

Kiek vėliau mamą pasiekė dar dvi sūnaus žinutės: „Sudie, mama“ ir „Tai artėja tiesiai į mane“. Moteris vaikiną tegalėjo guosti, kad viskas bus gerai ir jis tikrai išgyvens gamtos stichiją. „Rašiau jam: ar viskas gerai? Pranešk. Bet atsakymo nebebuvo“, – pasakojo R.Wood.

Rašiau jam: ar viskas gerai? Pranešk. Bet atsakymo nebebuvo, – pasakojo R.Wood.

Kai tornadas ėmė tolti, iš savo slėptuvės išlindęs J.Hunterio kaimynas Lymanas Watkinsas teigė girdėjęs tik ūžesį ir pagalbos šaukiančių žmonių balsus. Jis ir rado be sąmonės gulintį J.Hunterį, vaikinas neišgyveno. Tame pačiame name buvę J.Hunterio tėvas ir pamotė sunkiai susižalojo, bet juos pavyko išgelbėti.

Jeffrey buvo vienintelis R.Wood sūnus. Moteris teigia, kad vienintelė jos paguoda yra tai, jog sūnus, nepaisant baimės, sugebėjo su ja atsisveikinti. Tai ji pavadino brangiausiu dalyku, kokį sūnus gali padaryti savo motinai.

Per dvi audrų dienas aštuoniose JAV valstijose iš viso žuvo 37 žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius