-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perrinkimo siekiantis Nicolas Sarkozy pareiškė, kad Prancūzijoje per daug užsieniečių

Perrinkimo būsimuosiuose prezidento rinkimo siekiantis Prancūzijos vadovas Nicolas Sarkozy per televizijos debatų laidą pareiškė, kad šalyje šiuo metu yra per daug užsieniečių, o jų integravimo į visuomenę sistema „dirba vis blogiau ir blogiau“.
Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy
Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša BBC, N.Sarkozy pareiškė, kad likęs prezidento poste jis vykdytų imigracijos srauto apribojimo perpus planą.

Visuomenės nuomonės apklausos rodo, kad dabartinį Prancūzijos prezidentą prieš balandį vyksiančius rinkimus populiarumu lenkia socialistų kandidatė Francois Hollande. Jam taip pat tenka grumtis dėl konservatyviai nusiteikusių prancūzų balsų su Nacionalinio fronto partijos lydere Marine le Pen.

N.Sarkozy pripažino, kad imigracija gali teikti naudos Prancūzijai, tačiau ji turi būti griežčiau kontroliuojama, o į šalį turėtų būti įleisti tik tie, kurie atitinka numatytas imigracijos taisykles ir kriterijus.

Dabartinis Prancūzijos prezidentas, kurio tėvas buvo imigrantas iš Vengrijos, taip pat pareiškė norintis sugriežtinti socialinių išmokų imigrantams, gyvenantiems šalyje ilgiau nei 10 metų, skyrimo tvarką.

N.Sarkozy ne kartą yra sukėlęs prieštaringų diskusijų savo pareiškimais apie imigraciją ir kitos rasės atstovus. Jis taip pat prieš kelerius metus inicijavo griežtesnį imigracijos įstatymą, kurio pagrindu iš Prancūzijos buvo įvykdyta masinė čigonų deportacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius