Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pietų Afrikos Respublikoje per avariją kelyje žuvo mažiausiai 20 žmonių

Pietų Afrikos Respublikos (PAR) šiaurinėje Limpopo provincijoje per avariją, sukeltą į priešpriešinio eismo juostą dėl padangos sprogimo staiga išvažiavusio sunkvežimio, žuvo mažiausiai 20 žmonių, penktadienį pranešė avarinės tarnybos ir vietos transporto ministrė.
Žvakė
Žvakė / Photos.com nuotr.

„Žuvo daugiau kaip 20 žmonių, o dar penkti ar šeši buvo lengvai ar sunkiai sužaloti“, – naujienų agentūrai AFP sakė privačios greitosios pagalbos tarnybos ER24 atstovė Ineke van Huyssteen.

Anot provincijos transporto ministrės Makomos Makhurupetje, į avariją pateko keli automobiliai.

„Sunkvežimiui sprogo padanga. Deja, jis nukrypo į priešpriešinio eismo juostą, kuria važiavo keturios transporto priemonės – viena iš jų buvo taksi (mikroautobusas)", – pranešė ji AFP.

„Esame tikrai sukrėsti“, – pridūrė pareigūnė.

Nors PAR infrastruktūrą yra moderniausių visame žemyne, šalies keliuose nutinka labai daug nelaimingų atsitikimų – dažniausiai dėl nesaugaus greičio, neatsargaus vairavimo, prastos transporto priemonių būklės ir saugos diržų nenaudojimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius