Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plautyje užaugo pušis

Skausmais krūtinės srityje skundęsis vyras apstulbo iš medikų išgirdęs diagnozę: jo plautyje auga pušis.
Pušis
Manoma, kad vyras medžio sėklą įkvėpė, ši įstrigo plautyje ir įleido šaknis, o vėliau ėmė augti. / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.
Temos: 1 Pušis

Iš pradžių medikai manė, kad krauju kostintis 28-erių rusas Artiomas Sidorkinas serga vėžiu. Peršvietę jį rentgeno aparatu medikai plaučiuose pastebėjo auglį, skelbia „Sky News“.  „Mačiau jų šimtus, todėl nusprendėme operuoti“, – sakė Uralo regiono Iževsko miesto gydytojas Vladimiras Kamaševas.  Prieš pašalindami didžiąją dalį vieno plaučio, chirurgai nusprendė atidžiau pažiūrėti į rentgeno nuotrauką.

„Pamaniau, kad man vaidenasi. Paprašiau asistento pažiūrėti. Paklausiau, ar ir jis mato pušies šakelę. Jis sutrikęs linktelėjo. Tris kartus sumirksėjau, kad įsitikinčiau, ar tai, ką matau, yra tiesa“, –  prisiminė V.Kamaševas.

Vyras buvo skubiai nuvežtas į operacinę ir neįprastas 5 cm ilgio auglys buvo pašalintas. Šiuo metu po operacijos atsigaunantis A.Sidorkinas džiaugiasi sužinojęs, kad neserga vėžiu. „Tiesą sakant, nejaučiau, kad manyje kažkas augtų. Tačiau man labai palengvėjo sužinojus, kad nesergu vėžiu“, – sakė rusas. Manoma, kad vyras medžio sėklą įkvėpė, ši įstrigo plautyje ir įleido šaknis, o vėliau ėmė augti. 

Nuotrauką galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius