Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 18 gyvybių pareikalavusios avarijos Maskvoje suimtas sunkvežimio vairuotojas, jam gresia septyneri metai laisvės atėmimo

Rusijos policija sekmadienį areštavo į ligoninę paguldytą vairuotoją, kurio sunkvežimiui šeštadienį netoli Maskvos susidūrus su keleiviniu autobusu ir dar keliais automobiliais, žuvo 18 žmonių, o dar dešimtys buvo sužeisti.
Per kraupią avariją greta Maskvos žuvo 18 žmonių.
Per kraupią avariją greta Maskvos žuvo 18 žmonių. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pareigūnai nurodo, kad sužeidimai yra ypač sunkūs, nes sunkvežimis vežė žvyrą, kuris per susidūrimą lėkė į autobuso keleivius ir paskui nuklojo pakelę.

„Tas vyras (sunkvežimio vairuotojas) buvo areštuotas 48 valandoms ir yra tardomas“, – sakoma Maskvos policijos pareiškime.

Minimas vairuotojas, kurio pavardė oficialiai neskelbiama, yra Armėnijos pilietis, šiemet gavęs jau ne vieną įspėjimą dėl kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Tyrėjai jo atžvilgiu pradėjo baudžiamąjį tyrimą dėl daugelio žmonių žūties sukėlimo pažeidžiant kelių eismo taisykles. Už tokius nusikaltimus galima skirti kalėjimo iki septynerių metų bausmę, nurodė policija.

Vairuotojui jau nutraukta dirbtinė koma, kuri po avarijos buvo sukelta parai, jį ligoninėje tardo tyrėjai.

Maskvos policijos vyriausiasis tyrėjas Aleksejus Kuznecovas naujienų agentūrai ITAR-TASS sakė, kad vairuotojas turėjo tik armėnišką vairuotojo pažymėjimą ir neturėjo galiojančio rusiško pažymėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius