-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po didžiulių muštynių alternatyvioje Luizianos mokykloje suimta 10 žmonių

Vienoje Luizianos specialioje mokykloje trečiadienį kilus muštynėms, į kurias įsitraukė beveik 200 tėvų ir mokinių, Baton Ružo policijos pareigūnas buvo paguldytas į ligoninę, o 10 paauglių suimti, pranešė pareigūnai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / „AP“/„Scanpix“

Rytų Baton Ružo šerifo biuro atstovė Casey Rayborn Hicks sakė, kad pavaduotojai 8 val. 15 min. vietos (16 val. 15 min. Lietuvos) laiku sureagavo į pranešimą dėl didelių muštynių Rytų Baton Ružo parengties prižiūrėtojo akademijoje, alternatyvioje mokykloje drausmės problemų turintiems mokiniams.

Teisėsauga apskaičiavo, kad mokyklos kieme prie sporto salės vykusiose muštynėse dalyvavo apie 200 žmonių, teigė C.R.Hicks.

„Vienam pavaduotojui buvo suduotas smūgis į veidą ir galimai jam buvo įkąsta“, – sakė ji.

Atstovė teigė, kad miesto policijos pareigūnas dėl lūžusio klubo sąnario ir galvos sužalojimų buvo nuvežtas į rajono ligoninę.

Šerifo biuras sulaikė 17-metį vaikiną, kaltinamą policijos pareigūno sumušimu, ramybės trikdymu naudojant jėgą ir (arba) smurtą bei pasipriešinimu sulaikant. Biuras taip pat suėmė penkis 16 ir 17 metų paauglius, kaltindamas juos dėl ramybės trikdymo muštynėmis.

Šerifo biuras taip pat suėmė 18-metę merginą dėl neteisėto mokyklos veiklos trikdymo ir pasipriešinimo suėmimui bei 17-metę merginą dėl viešosios tvarkos trikdymo ir pasipriešinimo areštui.

Baton Ružo policija suėmė du 17 ir 15 metų vaikinus dėl policijos pareigūno sumušimo ir sumušimo sunkinančiomis aplinkybėmis.

Neaišku, kas sukėlė muštynes. Priešais mokyklą esančioje žolėje taip pat buvo rastas užtaisytas ginklas, sakė C.R.Hicks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius