Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po tragedijos: toliau dėl gedimų atidedami, atšaukiami SSJ-100 skrydžiai

Po tragedijos Maskvos Šeremetjevo oro uoste, kai užsidegus oro linijų „Aeroflot“ lėktuvui „Sukhoi Superjet 100“ (SSJ-100) žuvo 41 žmogus, dar keli skrydžiai tokio modelio orlaiviais buvo atidėti ar atšaukti dėl gedimų, rašo „The Moscow Times“.
„Sukhoi Superjet“ modelis
„Sukhoi Superjet“ modelis / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Vėlai antradienį ir anksti trečiadienį į Rygą bei Minską susiruošę skristi SSJ-100 lėktuvai buvo pakeisti kitais orlaiviais, skrydžiai buvo atidėti mažiausiai dviem valandoms.

Naujienų agentūra „RIA Novosti“ trečiadienį pranešė, kad Rostove prie Dono dėl gedimo SSJ-100 nebuvo leista skristi į Maskvą. Pasak agentūros šaltinių, keleiviai Rusijos sostinę pasiekė kitais skrydžiais.

VIDEO: Nelaimė Maskvoje: Šeremetjevo oro uoste po avarinio nusileidimo užsidegė keleivinis lėktuvas

Dar vienas „Aeroflot“ skrydis lėktuvu „Sukhoi Superjet 100“ Maskva-Uljanovskas trečiadienį buvo atidėtas techninių problemų. Trečiadienį taip pat buvo atšaukti skrydžiai į Permą, Samarą, Žemutinį Novgorodą ir Švedijos Geteborgą.

Portalas RBC citavo anoniminį šaltinį iš „Aeroflot“, teigusį, kad ir anksčiau SSJ-100 skrydžiai dėl techninių gedimų būdavo keičiami, „tačiau niekas nekreipdavo tiek dėmesio“.

VIDEO: Paviešintas dramatiškas vaizdas: užsiliepsnojęs „Aeroflot“ lėktuvas nusileido avariniu būdu

Šeremetjevo oro uoste sekmadienį užsidegus avariniu būdu besileidusiam „Aeroflot“ laineriui SSJ-100 žuvo 41 keleivis. Lėktuve iš viso buvo 78 žmonės, įskaitant penkis įgulos narius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius