Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po vizito į Baltijos šalis koronavirusas patvirtintas Slovėnijos diplomatijos vadovui

Vizitą į Baltijos šalis išvakarėse užbaigusiam slovėnų užsienio reikalų ministrui Anžei Logarui testu patvirtintas koronavirusas, penktadienį pranešė jo biuras.
Anže Logaras
Anže Logaras / „Scanpix“ nuotr.

Slovėnijos vyriausybė paskelbė, kad šalyje nuo šeštadienio skelbiamas dalinis karantinas, per praėjusią savaitę daugiau nei padvigubėjus patvirtintų užsikrėtimo koronavirusine infekcija atvejų skaičiui.

A.Logaras ketvirtadienį grįžo iš trijų dienų kelionės po Baltijos šalis, kur buvo susitikęs su kolegomis Edgaru Rinkevičiumi Latvijoje, Urmasu Reinsalu Estijoje ir Linu Linkevičiumi Lietuvoje.

„Ministro Logaro įprasto koronaviruso testo rezultatas buvo teigiamas. Jam nepasireiškia jokie ligos simptomai, tačiau jam ir artimiausiems darbuotojams teks dešimčiai dienų saviizoliuotis“, – sakoma ministerijos pranešime.

A.Logaras, vienas artimiausių premjero Janezo Janšos sąjungininkų, šį mėnesį surengė daug diplomatinių susitikimų: be kita ko, jis buvo susitikęs su savo kolegomis iš Slovakijos, Čekijos, Šiaurės Makedonijos, o spalio 12 dieną dalyvavo Europos Tarybos susitikime Liuksemburge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius