Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Podkastas „Terra cognita“: žvilgsnis į įdomius įvykius kaimyninėje Baltarusijoje

Jau esame aptarę Donaldo Trumpo šansus 2020-aisiais, politinę situaciją Izraelyje, prezidento rinkimų Ukrainoje baigtį. Šįkart pažvelgiame į tai, kas vyksta šalia mūsų, – į Baltarusiją.
Geopolitinis podkastas „Terra cognita“
Geopolitinis podkastas „Terra cognita“ / 15min nuotr.

Tarp Lietuvos ir Rusijos esanti valstybė pastaruoju metu atsidūrusi įnirtingų diskusijų apie jos pačios, jos prezidento Aliaksandro Lukašenkos ir, taip, Rusijos lyderio Vladimiro Putino ateitį epicentre. Savaime suprantama, Baltarusijos kelias svarbus ir Lietuvai – galbūt ką nors padaryti galime ir mes?

Podkasto klausykitės čia.

Apie visa tai – naujojoje „Terra cognita“ laidoje. Žurnalistė Rūta Miškinytė apie Baltarusiją, Rusiją ir Maskvos bei Minsko manevrus kalbasi su politologu Laurynu Jonavičiumi.

Eglė Krištopaitytė ir filosofas Gintautas Mažeikis aptaria demokratiškos Baltarusijos svarbą Lietuvai bei būdus išsaugoti kaimyninės valstybės nepriklausomybę, o Gintaras Radauskas bendrauja su minskiečiu Piotru Rudkouskiu, Baltarusijos strateginių studijų instituto direktoriumi.

Podkasto kūrėjai – 15min žurnalistai E.Krištopaitytė, R.Miškinytė ir G.Radauskas.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius