Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija suėmė vyrą, įtariamą šaudžius San Fransisko sinagogoje

Policija pranešė suėmusi vyrą, įtariamą šaudymu iš tuščiais šoviniais užtaisyto pistoleto vienoje San Fransisko sinagogoje.
Ginklas
Ginklas / 123RF.com nuotr.

Penktadienio vakarą tas vyras buvo suimtas Ričmondo rajone ir uždarytas į areštinę dėl įtarimų, kad trukdė religiniam susirinkimui, mosavo ginklu ir privertė kitą asmenį susilaikyti nuo dalyvavimo religinėse apeigose, sakoma policijos pranešime.

Jo tapatybė neskelbiama.

Įtariama, kad jis trečiadienį prieš pat 19 val. 30 min. vietos (ketvirtadienį 5 val. 30 min. Lietuvos) laiku užėjo į Schneersono centrą, kuriame vyksta pamaldos, mokymai ir bendruomenės veikla.

Stebėjimo kamerų įraše matyti, kaip vyras su beisbolo kepuraite, striuke ir sportbačiais įeina į patalpą, kurioje prie stalo sėdi keliolika žmonių. Prieš išsitraukdamas pistoletą ir imdamas šaudyti tas vyras rodė kažkokius rankų gestus, pamojavo ir išėjo.

Mattie Pil laikraščiui „San Francisco Chronicle“ pasakojo, kad jos vyras, rabinas Bentzionas Pilas, sėdėjo prie stalo su maždaug 25 pagyvenusiais žmonėmis ir mokėsi, kai įėjo tas vyras.

Paklaustas, iš kur jis yra, tas vyras atsakė, kad iš Izraelio žvalgybos agentūros „Mossad“. Tada jis išsitraukė ginklą, sakė M.Pil.

„Buvome šokiruoti, – sakė B.Pilas. – Niekas to nesitikėjo. Jau ketinau eiti į virtuvę pasiimti peilio, bet visa tai užtruko apie 20 sekundžių.“

Apie jokius sužeidimus ar žalą nepranešta, o tyrėjai mano, kad vyras naudojo tuščius šovinius.

Dieną prieš šį šaudymą tas pats vyras, kaip manoma, įėjo į už kelių kvartalų esantį teatrą Balboa gatvėje, pamojavo ginklu ir pabėgo, pranešė policija.

Šūvių nebuvo paleista.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius