Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora JAV išprievartavo, nužudė ir supjaustė įvaikintą neįgalią 14-metę

Pensilvanijoje, JAV, gyvenantys vyras ir moteris kaltinami išprievartavę ir nužudę moters įvaikintą paauglę, o jos palaikus išniekinę. Policijos teigimu, žiaurus nusikaltimas buvo poros seksualinė fantazija. Įtariamieji slėpė nužudymą ir už įvaikintą paauglę tebebuvo imamos išmokos, rašo „The Daily Beast“.
Sara Packer ir Jacobas Sullivanas
Sara Packer ir Jacobas Sullivanas / JAV policijos nuotr.

14-metė Grace Packer dingo iš namų liepos mėnesį. Ją įvaikinusi motina Sara Packer policijai teigė, kad mergina pavogė 300 JAV dolerių ir pabėgo. Tačiau policijai moters pasakojimas kėlė abejonių, o po to, kai medžiotojai miške rado dingusios paauglės galvą ir torsą, pareigūnai dėmesį sutelkė į įmotę.

Gruodžio 30-ąją 41-erių Sarah Packer ir 44-erių jos draugas Jacobas Sullivanas mėgino nusižudyti perdozuodami. Tačiau jie atsidūrė ligoninėje, ir J.Sullivanas ten prisipažino, kad jis su S.Packer kartu įvykdė žiaurią žmogžudystę.

Pora buvo suimta šeštadienį, tarp jiems pateiktų kaltinimų – žmogžudystė, išprievartavimas, palaikų išniekinimas. Policijos teigimu, jie nusikaltimą planavo beveik metus.

„Tai buvo Jacobo Sullivano ir Saros Packer seksualinė fantazija, ir Grace Packer buvo išprievartavimo-nužudymo fantazijos objektas“, – teigė prokuroras.

Pora savo planą ėmėsi vykdyti liepos 8 d. Vakare paauglė užmigo automobilyje, o grįžę į namus J.Sullivanas ir S.Packer ją stipriai sumušė ir nunešė į namo palėpę. Ten J.Sullivanas išprievartavo 14-metę, o viską stebėjo S.Packer.

Po išprievartavimo merginai buvo duota daug vaistų – manoma, mėginant ją nužudyti. G.Packer tabletes išvėmė, jas pora ją privertė vėl praryti. 14-metė buvo surišta ir palikta mirti spintoje palėpėje.

Pora kuriam laikui paliko namus, tikėdamiesi, kad grįžę ras įdukrą negyvą, rašoma teismo dokumentuose. Tačiau po kelių valandų grįžę jie merginą rado gyvą ir sąmoningą. Tuomet J.Sullivanas ją rankomis pasmaugė. Kūną jie apipylė kraiku katėms, kad neskleistų blogo kvapo.

Po dviejų dienų S.Packer pranešė apie įdukros dingimą, policijai teigė, kad jos susipyko. Pareigūnams skundėsi, kad G.Packer buvo sunkaus charakterio, dažnai kelioms dienoms dingdavo iš namų.

Policija ėmėsi ieškoti merginos, tačiau jos įmotė labai nenoriai bendradarbiavo – tai sukėlė pareigūnams įtarimų. Ji taip pat ir toliau ėmė išmokas už neįgalią įdukrą – jos sudarė kelis tūkstančius dolerių.

Po kurio laiko pora įsigijo pjūklą ir supjaustė nužudytos merginos kūną. Lapkričio 1-ąją jos galvą ir torsą rado medžiotojai, vėliau policijos šunys aptiko kojas ir rankas. Ant kūno dalių buvo pjūklo žymės, jos buvo pilnos kraiko.

Tai labiausiai šokiruojantys nusikaltimo motyvai, kokius esu girdėjęs per savo karjerą, – žurnalistams sakė prokuroras.

S.Packer ir toliau vengė bendradarbiauti su policija, maišėsi savo pasakojimuose apie merginos dingimą. Lapkričio mėnesį jai pateikti kaltinimai pavojaus vaikui sukėlimu ir trukdymu tyrimui.

Moteris buvo paleista už užstatą gruodžio 23 dieną. Jai dar nebuvo pateikti įtarimai dėl įdukros nužudymo, tačiau pora suprato, kad juos jau įtaria policija. Gruodžio 30 d. jie sutarė nusižudyti, teigia policija. J.Sullivanas paliko laišką savo vaikams, kuriame teigia esąs nekaltas.

Su pora gyvenusi moteris rado perdozavusią porą ir iškvietę greitąją pagalbą. Ligoninėje juos abu išgelbėjo medikai. Tuomet J.Sullivanas prisipažino nužudęs G.Packer. Vyras ligoninės darbuotojams sakė, kad kartu su S.Packer nusikaltimą planavo beveik metus.

„Tai labiausiai šokiruojantys nusikaltimo motyvai, kokius esu girdėjęs per savo karjerą, – žurnalistams sakė prokuroras. – Tai buvo šaltakraujiškas nusikaltimas, kuris buvo apskaičiuotas ir suplanuotas su kruopščiausiomis detalėmis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius