-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portlande prie naktinio klubo nušauti du žmonės, o dar aštuoni – sužeisti

Portlande prie vieno naktinio klubo jaunesniems nei 21 metų žmonėms užpuolikas nušovė dvi merginas ir sužeidė dar septynis žmones, o paskui šovė į save, pranešė policija ir nurodo, kad tai galėjo būti atsitiktinis smurto aktas.
Ginklas
Ginklas / Photos.com
Temos: 1 Naktinis klubas

Žuvo moksleivė iš Peru ir amerikietė, kuri rengėsi išvykti mokytis į užsienį pagal mainų programą. Tarp sužeistųjų yra moksleivių iš Italijos, Ekvadoro, Prancūzijos, Guatemalos ir Taivano.

Policijos atstovė Mary Wheat sakė, jog incidentas, vėlai šeštadienį įvykęs priešais naktinį klubą „The Zone“, tikriausiai nėra susijęs su nusikaltėlių gaujomis ir jog nėra jokių požymių, kad užpuolikas būtų susijęs su kuria nors auka. Nuklydusi kulka pataikė ir į vieną vyrą, stovintį prie gretimo baro.

Policija sekmadienį vakare paskelbė, kad įtariamas nusikaltėlis yra 24 metų Erikas Salvadore'as Ayala. Jis šovė sau į galvą ir dabar guli ligoninėje „Legacy Emanuel“, jo būklė kritinė.

Pasak M.Wheat, tyrėjai bando nustatyti, kaip užpuolikas atsidūrė prie naktinio klubo. Neatrodo, kad jis anksčiau buvo užėjęs į jį ar į minėtą gretimą barą. Policija Portlando centre rado automobilį, kuris siejamas su E.S.Ayala.

„Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šis incidentas yra atsitiktinis smurto aktas, toks, kuris verčia sielvartauti dėl Amerikos“, – sakė Portlando policijos pareigūnė Rosie Sizer ir pridūrė, kad šis nusikaltimas mieste neturi precedento.

Žuvusi amerikietė yra 16-metė Ashley L.Wilks iš Portlando. Kitos nušautos merginos pavardė neskelbiama, bet Miguelis Velasquezas iš Peru konsulato Siatle sakė, kad tai 17-metė iš Peru, atvykusi pagal mainų programą.


View Larger Map

Abi šios merginos su kitais mainų programos moksleiviais į „The Zone“ atėjo švęsti gimtadienio, sakė programos „Rotary District 5100“ vadovas Chuckas Itohas. Žuvusi mergina iš Portlando kitais metais planavo mokytis Prancūzijoje ar Ispanijoje.

Klakamaso mokyklos direktorius Mattas Utterbackas laiške tėvams rašo, kad A.L.Wilks buvo gabi ir smalsi moksleivė, lankė sustiprintų dalykų pamokas ir buvo plaukimo komandos narė.

M.Utterbackas taip pat nurodė, kad sužeista moksleivė, kurios būklė kritinė, yra 18-metė Susy De Sousa iš Italijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius