Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangaus viešbučio kambaryje – drama

Britų verslininkas spruko iš prabangaus viešbučio Paryžiuje ir slapstosi nuo teisėtvarkos, nes, kaip įtariama, nužudė savo antrąją pusę, rašo „The Sun“.
Viešbučio kambarys
Viešbučio kambarys / BFL/Sauliaus Žiūros nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Pareigūnų teigimu, 39-erių Ianas Griffinas traukia savo naujutėlaičiu automobiliu „Porsche 911“ Prancūzijos Rivjeros pusėn.

Jo ieško ne tik prancūzai, bet ir Interpolas, o aukai – 36-erių Kingai Legg priklausiusi prabangi jachta Viduržemio jūroje yra stebima, kad bėglys ja nepasinaudotų.

Lenkės milijonierės nuogą kūną kambaryje, kainuojančiame apie 1000 svarų už naktį, rado darbuotojai. Šis kambarys ne tik prabangiai įrengtas, bet ir izoliuoja bet kokius garsus.

K.Logg buvo smogta per galvą ne vieną kartą su lempos stovu.

„Niekas negirdėjo jokių riksmų. Kambarys buvo sujauktas: baldai išvartyti ar sulaužyti, užuolaidos nuplėštos“, – teigė bylą tiriantis detektyvas.

Pasak viešbučio darbuotojų, prieš žmogžudystę pora į kambarį užsisakė didžiulį kiekį šampano, be to, kartu girtavo ne pirmą dieną.

Valytoja moters kūną rado antradienio popietę, kai britas verslininkas jau buvo išsiregistravęs ir išvykęs. Paryžiaus viešbutyje moteris užsiregistravo viena, o po kurio laiko atvyko ir vyriškis. Jis tikino, kad K.Legg yra buvusi širdies draugė.

K.Legg priklausė didžiulė kompanija Surėjaus grafystėje (Anglija), užsiimanti pomidorų importu iš Lenkijos.

Prieš trejus metus moteris užmezgė romaną su bankrutavusiu verslininku I.Griffinu ir, kaip spėjama, nuo to laiko jį išlaikė. Tačiau neseniai santykiai pašlijo ir moteris išvyko į Prancūziją.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius