Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo vyras, iš kurio broliai Kouachi atėmė automobilį: „Jie – tikri komandosai“

Vyriškis, kurio pilką „Renault Clio“ automobilį grasindami ginklu atėmė įtariamieji žudynių „Charlie Hebdo“ redakcijoje rengėjai broliai Kouachi, „Europe 1“ papasakojo apie incidentą.
Prancūzijos policininkai
Prancūzijos policininkai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Vyras buvo ginkluotas automatiniu ginklu. Vėliau supratau, kad tai buvo kalašnikovas. Mano langas buvo praviras, ir jis man pasakė: „Lipk iš automobilio, mums reikia jo“. Aš išlipau. Tuomet pasirodė antrasis vyras, jis įsėdo į keleivio vietą. Jis taip pat turėjo ginklą su kažkokia granata prie jo. Neabejotinai – tai buvo granatsvaidis ar kažkas panašaus“, – pasakojo vyras.

Jis abu užpuolikus apibūdino kaip labai ramius, labai ryžtingus, pasiruošusius ir profesionalius. „Tikri komandosai“, – sakė jis.

Vyro teigimu, užpuolikai nė karto nepakėlė balso, nebėgo, nė sekundės neatrodė susijaudinę. „Nuvažiuodami jie man pasakė: „Jeigu žiniasklaida tavęs ko nors klaus, pasakyk jai, kad tai – „al Qaeda“ iš Jemeno“, – pasakojo vyras.

Vyro automobilis buvo pagrobtas Paryžiaus priemiestyje penktadienio ryte. Užpuolikai jį atėmė po to, kai baigėsi degalai anksčiau jų pavogtame automobilyje „Peugeot“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius