Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzai jau gailisi prezidentu išsirinkę Francois Hollande'ą

Prancūzijos ekonomikai stagnuojant, o nedarbo lygiui pasiekus didžiausią lygį per 13 metų, net 55 procentai prancūzų yra nepatenkinti šalies vadovo Francois Hollande'o pastangomis sutramdyti šalį niokojančią ekonominę krizę, skelbia „Le Parisian“.
Prancūzijos prezidentas F.Hollande'as Bastilijos dienos iškilmėse
Prancūzijos prezidentas F.Hollande'as / „Scanpix“ nuotr.

Palyginimui, praėjus keliems mėnesiams po Nicolas Sarkozy išrinkimo prezidentu 2007 metais, juo buvo nepatenkinti vos 31 procentas prancūzų.

Prancūzai labiausiai nepatenkinti F. Hollande'o dabartiniu neveiksnumu. Anot apklausos rezultatų, gyventojais rimtai abejoja jo sugebėjimais pakeisti situaciją. Prancūzai mano, kad šalies vadovai leidžia per daug laiko mėgindami susidoroti su N. Sarkozy paliktomis užduotimis ir žymiai per daug laiko leidžia sėdėdami susitikimuose užuot priimdami sprendimus.

Kita apklausa – OpinionWay, kurios rezultatus pristato „Metro France“ – F. Hollande'ui taip pat nepalanki. Anot jos, rugsėjį šalies vadovo darbu buvo patenkinti 46 procentais. Šis rodiklis vos per du mėnesius sumenko per 14 punktų.

58 procentai prancūzų mano, kad po keturių mėnesių, praleistų prezidento poste, F. Hollande'as jau eina netinkamu keliu. Gyventojai sako maną, jog jų vyriausybė tik dabar suvokia, jog šalis yra krizėje. Kartu jie susirūpinę, kad šalies vadovams trūksta aiškaus matymo ir plano, kaip ją įveikti.

Vos 34 procentai mano, kad F. Hollande'as gali įveikti nedarbą ir tik trečdalis – kad jis gali sukontroliuoti biudžeto deficitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius