Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūziją pašiurpino beprasmiškos mirtys

Per vieną parą Prancūzijos pietuose ir šiaurėje įvykdytos dvi serijos kraupių žmogžudysčių: policininkas iššaudė savo šeimą, o nestabilios psichikos asmuo šūviais guldė atsitiktinius žmones.
Žandarai nuo pašalinių akių uždengia iš savo namų Kabanake išgabenamą vienos iš aukų lavoną.
Žandarai nuo pašalinių akių uždengia iš savo namų Kabanake išgabenamą vienos iš aukų lavoną. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį policijos pareigūnai šalies pietuose pradėjo savo kolegos Thierry Gourjault paieškas. Pareigūnas įtariamas mažame Kabanako miestelyje, esančiame Pirėnų kalnuose, nužudęs savo žmoną ir du vaikus.

Policininko žmona, jų ketverių metų sūnus ir dešimtmetė duktė iš pirmos santuokos aptikti negyvi antradienio rytą savo namuose. Kaip agentūrai AFP sakė miestelio meras Henri Desconet, įtariama, kad 42 metų T.Gourjault savo šeimą išžudė pirmadienio naktį. Žudikas paliko raštelį, kad ketina ir pats nusižudyti.

Lavonus antradienį aptiko T.Gourjault tėvas. Prieš tai bėglys SMS žinute informavo vieną savo kolegą, kad padarė „kažką nepataisomo“.

Tuo tarpu šalies šiaurėje antradienį 62-ejų vyriškis prie savo namų nušovė jauną porą, kurie pastatė savo automobilį į šio vyriškio pamėgtą vietą, praneša BNS.

Porelė, abu įžengę į trečią dešimtį, mažame Duši-lė-Min miestelyje buvo nušauti prie įtariamojo namų, kai jie atvyko parodyti savo naujagimį kaimynystėje gyvenantiems draugams.

Žudikas išsiskyręs, buvęs savivaldybės darbuotojas, kaip pranešama, nestabilios psichikos, linkęs į alkoholį. Prieš šį įvykį jis buvo susipykęs su kaimynais. Apsuptas policijos, vyriškis grasino nusižudysiąs, tačiau po dviejų valandų pasidavė.

Policijos nuomone, greičiausiai tragedija įvyko „dėl vairuotojų ginčo“, kai pora automobilį pastatė prie vyro namo likusioje neužimtoje automobilio stovėjimo vietoje.

Vyriškis buvo apklaustas policijos. Manoma, kad prokuroras jam kaltinimus pateiks trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius