Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos prezidento partnerė dar neatsigavo po žinios apie Francois Hollande'o meilužę

Valerie Trierweiler, ilgametė Prancūzijos prezidento Francois Hollande'o gyvenimo partnerė, pirmadienį turėjo likti ligoninėje, į kurią buvo paguldyta pasirodžius pranešimams, kad prezidentas užmezgė romaną su viena aktore.
Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as ir Slovėnijos ministrė pirmininkė Alenka Bratusek
Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as ir Slovėnijos ministrė pirmininkė Alenka Bratusek / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Aktorė Julie Gayet
Aktorė Julie Gayet

48 metų V.Trierweiler penktadienį dėl streso buvo nuvežta į ligoninę ir iš pradžių buvo tikimasi, kad ji bus išrašyta pirmadienį.

Tačiau gydytojai mano, kad jai reikia daugiau poilsio, sakė vienas V.Trierweiler padėjėjas.

Pratęstas jos gydymas ligoninėje tikriausiai grėsmingai pakibs virš didelį susidomėjimą keliančios F.Hollande'o antradienio spaudos konferencijos, kai jis turi kreiptis į maždaug 500 žurnalistų ir išdėstyti savo politikos planus naujiesiems metams.

59 metų socialistų lyderis iš pradžių tikėjosi nesunkiai pralaukti audrą, kuri kilo praėjusią savaitę pasirodžius pranešimams apie jo romaną su šviesiaplauke, 18 metų už jį jaunesne aktore Julie Gayet.

Tačiau tos viltys žlugo ligoninėje atsidūrus V.Trierweiler, kuri jau kelerius metus yra F.Hollande'o kompanionė ir de facto šalies pirmoji ponia.

Žiniasklaida praneša, kad jai nustatytas žemas kraujospūdis, išsekimas ir „sunki melancholija“, atsiradusi per kelias valandas po to, kai prancūzų bulvarinis laikraštis „Closer“ paskelbė detales apie prezidento įtariamus slaptus pasimatymus su J.Gayet išsinuomotame bute Paryžiuje netoli jo oficialiosios rezidencijos Eliziejaus rūmų.

Nuo to laiko F.Hollande'as vis labiau spaudžiamas paaiškinti, kokią padėtį užima V.Trierweiler, kuri gyvena su juo Eliziejaus rūmuose.

„Jis turi paaiškinti situaciją“, – sakė Socialistų partijos parlamentinės grupės atstovas Thierry Mandonas.

„Jis tikrai turi paaiškinti savo asmeninę situaciją, kad galėtume spręsti rimtą klausimą, su kuriuo susiduriame. Jis tai turi padaryti vieną kartą, tvirtai ir ryžtingai, o tada mes apie tai daugiau nebekalbėsime“, – pridūrė atstovas.

Kairiosios pakraipos dienraštis „Liberation“ rašė, jog V.Trierweiler paguldymas į ligoninę reiškia, kad šio romano nebegalima laikyti grynai privačiu reikalu.

„Sunku įsivaizduoti, kaip prezidentas galėtų vengti paaiškinti pirmosios ponios situaciją – ir medicininę, ir oficialią“, – pakomentavo laikraštis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius