Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų turistės bandymas pasidaryti asmenukę su krokodilu baigėsi liūdnai

Viename Tailando nacionaliniame parke asmenukę mėginusiai pasidaryti prancūzų turistei įkando krokodilas, pirmadienį sakė parko pareigūnas. Incidentas įvyko sekmadienį po pietų populiariame Kau Jajaus nacionaliniame parke už trijų valandų kelio į šiaurę nuo Bankoko. Parkas apaugęs tankiu mišku, jame yra krioklių, per jį driekiasi žygių maršrutai.
Krokodilas
Krokodilas / Fotolia nuotr.

„Ji norėjo pasidaryti asmenukę su krokodilu, kuris gulėjo netoli upelio“, – naujienų agentūrai AFP sakė vienas parko pareigūnas.

„Jis išsigando ir įkando jai į koją“, – nurodė pareigūnas.

Pasak jo, toje parko vietoje du krokodilai gyvena jau daug metų, ten pastatyti įspėjamieji ženklai.

Vietos žiniasklaida paskelbė nuotrauką, kurioje matyti, kaip parko prižiūrėtojai neša 47 metų nukentėjusiąją ant neštuvų; jai buvo gausiai aptvarstytas kelis.

Kitoje nuotraukoje prižiūrėtojas rodo į kraujo klaną netoli ženklo, kuriame tajų ir anglų kalbomis parašyta: „Pavojus, krokodilai, nesimaudyti“.

Nukentėjusioji buvo nuvežta į ligoninę; tikimasi, kad ji pasveiks.

Siamo krokodilai kažkada buvo paplitę visoje Pietryčių Azijoje, bet pastarąjį šimtmetį jų populiacijos mažėjo dėl medžiojimo ir buveinių nykimo.

Šiuo metu jie laikomi sparčiai nykstančia rūšimi.

Tailande – nacionaliniuose parkuose centrinėje ir vakarinėje šalies dalyse – yra likusios tik kelios nedidelės populiacijos.

Dauguma turistų juos gali pamatyti tik krokodilų parkuose, kurių daugelį gyvūnų teisių gynėjai kritikuoja dėl prieštaringai vertinamos šėrimo praktikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius