Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjus rinkimų kampanijai, Vladimiras Žirinovskis vaizdo klipe čaižo asilą, kuris simbolizuoja Rusiją

Vienas kandidatas reklaminiame vaizdo klipe negailestingai čaižo botagu asilą, kiti tiesioginėje rinkiminėje televizijos laidoje apsikeičia piktais žodžiais – taip prasidėjo Rusijoje prezidento rinkimų kampanija.
Kadras iš vaizdo įrašo
Kadras iš vaizdo įrašo / YouTube nuotr.

Tačiau tokių ekscesų nebuvo televizijos laidoje, kur rinkimų favoritas premjeras Vladimiras Putinas su politologais ilgai ir sausai diskutavo apie Rusijos ateitį.

Mažiau nei mėnesiui likus iki kovo 4 dienos rinkimų V.Putinui ir jo keturiems varžovams leidžiama gatvėse klijuoti rinkimų plakatus ir stebinti rusus rinkimų kampanijos vaizdais.

„Mažas nususęs asilas – mūsų šalies simbolis“, – sako Liberalų demokratų partijos lyderis Vladimiras Žirinovskis vaizdo klipe, kur jis sėdi tradicinėse rusiškose rogėse, kurias tempia užsispyręs gyvūnas.

„Jeigu tapsiu prezidentu, vėl važinėsime šaunia trikinke. No! Vos juda, nepaeina, vietoje stovi visa šalis“, – šauniai šūkauja V.Žirinovskis, rimbu negailestingai pliekdamas vargšą asilą. Klipo pabaigoje pasirodo šūkis: „Žirinovskis – bus geriau!“.

V.Putino šūkiai žymiai oresni  – „Kartu pakeisime Rusiją“, „Didžios šalies gyventojams – garbingą gyvenimą“. Jis taip pat atsisako dalyvauti rinkimų debatuose su kitais kandidatais.

Komunistų partijos kandidatas Genadijus Ziuganovas ir milijardierius Michailas Prochorovas susitikimą, kur kiekvienas mėgino paaiškinti savo politiką, temdė gausa argumentų ir akivaizdus susierzinimas.

„Aš noriu užduoti Vladimirui Putinui vieną klausimą. Jūs buvote valdžioje 12 metų. Gal to gana. Mes padarysime savo šalį tokią, kuria didžiuosis ne vien mūsų piliečiai, tačiau ir kitos šalių žmonės stos į eilę, kad galėtų apsilankyti ir pagyventi mūsų šalyje“, – sakė M.Prochorovas.

V.Putino rinkimų komanda demonstruoja vaizdo įrašą su šūkiu – „Kodėl aš balsuoju už Vladimirą Putiną“. Čia už V.Putino kandidatūrą pasisako tokios garsenybės, kaip dirigentas Valerijus Gergijevas ir aktorius Olegas Tabakovas.

Vaizdo įrašas, kaip kandidatas į prezidentus V.Žirinovskis botagu čaižo asilą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius