Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prezidentas Barackas Obama sų šeima atvyko į Havajus kalėdinių atostogų

JAV prezidentas Barackas Obama šeštadienį Havajuose jau pradėjo 16 parų truksiančias atostogas po varginančių metų Baltuosiuose rūmuose.
Obamos nusileido Havajuose
Obamos nusileido Havajuose / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

B.Obama, jo žmona Michelle ir dukros Malia bei Sasha į Honolulu atskrido penktadienį apie 23 val. 30 min vietos (11 val. 30 min. šeštadienį Lietuvos) laiku. Oro uoste juos pasitiko admirolas Samuelis Locklearis, vadovaujantis JAV Ramiojo vandenyno vadavietei, Havajų gubernatorius Neilas Abercrombie ir Honolulu meras Kirkas Caldwellas.

Maždaug po 50 minučių prezidento šeima su palyda išvažiavo į išnuomotą namą.

„Žinote, metų pabaiga visada yra geras laikas pamąstyti, ką galima padaryti geriau kitais metais“, – pasakė B.Obama per spaudos konferenciją.

2013-uosius B.Obama, perrinktas prezidentu, pradėjo ryškia kalba, paskelbdamas ambicingus savo antrosios kadencijos metus.

Metus jis baigė penktadienį Vašingtone nuobodžia spaudos konferencija, atremdamas prastus perspektyvų vertinimus ir atsargiai reikšdamas optimizmą dėl 2014-ųjų: „Mes pasiruošę daryti tikrai gerus darbus“.

Prezidentas B.Obama nelabai turi kuo pasigirti, nes jo pasiūlymai nuolat stringa Kongrese, jo reitingai smuko iki rekordinių žemumų.

„Žinote, metų pabaiga visada yra geras laikas pamąstyti, ką galima padaryti geriau kitais metais“, – pasakė B.Obama per spaudos konferenciją. „Štai taip aš ketinu elgtis. Esu įsitikinęs, kad porą dienų pamiegojęs ir pabuvęs saulėje turėsiu dar geresnių idėjų“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius