Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Maroko konsulato Madride bandė susideginti vyras

Prie Maroko konsulato Madride antradienį susideginti bandęs vyras buvo sunkiai sužeistas, naujienų agentūrai AFP pranešė policijos ir diplomatiniai šaltiniai.
Ispanijos policija apsupo teritoriją aplink Ukrainos ambasadą Madride
Ispanijos policija / „AP“/„Scanpix“

Tai įvyko Ispanijos sostinės šiaurės rytiniame rajone apie vidurdienį (11 val. vietos, 13 val. Lietuvos laiku), o vyras sunkios būklės buvo išvežtas į ligoninę, pranešė pagalbos tarnybos.

„Suteikėme pagalbą rimtus nudegimus patyrusiam vyrui ir nuvežėme jį į La Paso ligoninę“, – AFP sakė pagalbos tarnybų atstovas.

Policijos šaltiniai patvirtino, kad vyras „save padegė prie Maroko konsulato“, tačiau daugiau informacijos pateikti negalėjo.

Incidento detales patvirtino Maroko diplomatinis šaltinis.

„Tas asmuo save padegė šalia konsulato. Neturime supratimo, kodėl jis tai padarė. Tai įvyko labai greitai, – AFP teigė šaltinis. – „Nebuvo jokio kontakto su konsulatu, tai įvyko visiškai šalia.“

Nepatvirtintais žiniasklaidos pranešimais, vyriškis buvo keturiasdešimtmetis Maroko pilietis, o vienas liudininkas Ispanijos visuomeninei televizijai RTVE pasakojo, kad važiuodamas pro šalį matė, kas nutiko.

„Mačiau, kaip jis bėgo, o už jo buvo žmonės, kurie bandė nuplėšti jo drabužius“, – sakė liudininkas, pasivadinęs Rasheedu (Rašidu), ir pridūrė, kad matė, kaip kažkas pribėgo su gesintuvu ir bandė užgesinti liepsnas.

„Iš to, kaip liepsnos iš pradžių plito nuo jo galvos, manau, kad jis apipylė save benzinu“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius