-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Paryžiaus palaidotas vienas brolių, surengusių žudynes „Charlie Hebdo“ redakcijoje

Sekmadienį netoli Paryžiaus palaidotas Cherifas Kouachi, jaunesnis iš dviejų brolių, kurie sausio 7 d. surengė žudynes satyrinio savaitraščio „Charlie Hebdo“ redakcijoje.
Prancūzijoje gedima išpuolio „Charlie Hebdo“ redakcijoje aukų.
Prancūzijoje gedima išpuolio „Charlie Hebdo“ redakcijoje aukų. / „Scanpix“/AP nuotr.

Apie tai skelbia naujienų agentūra AFP. Jis palaidotas šeštadienį prieš vidurnaktį netoli Paryžiaus esančiose Ženviljė kapinėse. Laidotuvėse nedalyvavo jo artimieji. Kapas buvo nepažymėtas, kad netaptų islamitų „piligrimystės vieta“.

Tuo metu sekmadienį jau skelbta, kad Prancūzijos rytinio Reimso miesto pareigūnai pranešė, kad vienas iš trijų nukautų teroristų, atsakingų už 17 žmonių žūtį per praeitą savaitę įvykdytus išpuolius, buvo slapta palaidotas, neatsižvelgus į prieštaravimus ir susirūpinimą, kad tas kapas gali tapti ekstremistų šventove.

Nepažymėtame kape Saidas Kouachi, vyresnis iš dviejų brolių, kurie sausio 7 dieną nušovė 12 žmonių per ataką satyrinio savaitraščio „Charlie Hebdo“ redakcijoje Paryžiuje, buvo palaidotas reikalaujant Prancūzijos vyriausybei, sakoma šeštadienį paskelbtame Reimso miesto pareigūnų pranešime.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius