Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Turkijos krantų nuskendus turistiniam kateriui žuvo vienas žmogus

Prie Turkijos Viduržemio jūros pakrantės kurorto Alanijos antradienį apvirtus ir nuskendus turistiniam kateriui, kuriame buvo per 30 žmonių, žuvo mažiausiai vienas asmuo, pranešė valstybinė žiniasklaida.
Prie Turkijos krantų nuskendus turistiniam kateriui žuvo vienas žmogus
Prie Turkijos krantų nuskendus turistiniam kateriui žuvo vienas žmogus / „Twitter“ nuotr.

Anatolijos naujienų agentūros duomenimis, kateris apvirto netoli daug turistų pritraukiančio urvo, esančio maždaug už 100 m nuo pakrantės.

Į tą akvatoriją buvo išsiųstos kelios pakrančių apsaugos tarnybos komandos, o paieškos ir gelbėjimo operacijos tęsiasi, pranešė naujienų agentūra.

Televizija „HaberTurk“ parodė pasvirusį laivą vandenyse netoli uolėtos pakrantės. Reportaže taip pat matyti, kaip pakrančių apsaugos pareigūnai plaustais į saugią vietą perkelia žmonės.

Naujienų agentūra „Interfax“ citavo Rusijos konsulato Alanijoje informaciją, kad per avariją žuvo 1983 metais gimęs Rusijos pilietis, likęs po deniu nuskendusiame kateryje.

„Remiantis Turkijos valdžios informacija, lapkričio 3 dieną pramoginis laivas „Baba Selavi“ išplaukė į jūrą su vienos dienos trukmės ekskursijų programa. Laive buvo 32 užsienio turistai, įskaitant Rusijos piliečius“, – nurodė atstovybė.

Pasak diplomatų, kateris apie 10 val. vietos (9 val. Lietuvos) laiku įsirėžė į povandenines uolas ir nuskendo netoli kyšulio, šalia Alanijos tvirtovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius