Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš 20 metų dingęs ispanas, artimųjų laikytas mirusiu, pasitraukė į gamtą

26 metų ispanas Carlosas Sanchezas Ortizas de Salazaras 1995 metais tiesiog dingo. Daktaru ką tik įsidarbinęs jaunas vyras buvo ieškomas visoje Ispanijoje ir kitose pasaulio valstybėse, tačiau jokių jo pėdsakų užtikti nepavyko, rašo „The Independt“.
Kaimas Italijos Toskanijos regione
Kaimas Italijos Toskanijos regione / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2010 metais Ispanijos teisėsauga uždarė C.Sanchezo Ortizo de Salazaro bylą ir paskelbė, kad vyras yra miręs. Ši istorija ir būtų pasibaigusi, jei ne du Italijos regiono Toskanos grybautojai, kurie Skarlino miške užtiko keistą vyrą.

Šis parodė jiems gerokai sudūlėjusį savo pasą bei prisistatė esąs pradingęs ispanas daktaras. Italijos dingusių asmenų paieškos tarnyba po kelių dienų surado dar gyvus 46-erių metų vyro tėvus.

C.Sanchezas Ortizas de Salazaras teigė, kad pasitraukti nuo žmonių ji privertė ilgą laiką kankinusi depresija. Jis išsirinko Toskanos regioną, kur apsigyveno mažai lankomame gamtos rezervate prie Maremos pakrantės.

Tiesa, atsiskyrėlis ispanas nepanoro susitikti su savo tėvais, o į Italiją skubiai atvykusi jo mama džiaugėsi vien tuo, kad jos sūnus gyvas. „Mes gerbiame jo norus ir laisvę, bet norėtume bent akimirkai jį pamatyti, žinoti, kad jam viskas gerai“, – sakė ji.

Netoli rezervato gyvenantys italai teigė, kad paskutiniuosius šešerius metus matydavo keistą ir aplinkinių vengiantį vyrą, tačiau nebandė su juo kalbėtis ar sužinoti, iš kur jis atsirado Toskanoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius