-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokuroras Antonio Sangermano: Silvio Berlusconi už seksą mokėjo grynaisiais ir paslaugomis

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi turėjo „prostitucijos sistemą“ savo viloje prie Milano, kur moterims už lytinius santykius mokėdavo grynaisiais arba paslaugomis, pirmadienį pareiškė prokuroras.
Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi
Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prokuroras Antonio Sangermano pirmadienį pateikė paskutinius argumentus santykiais su nepilnamete prostitute įtariamo milijardieriaus byloje, nuosprendis kurioje turėtų būti paskelbtas šį mėnesį.

Pasak A.Sangermano, S.Bersluconi bendrininkai užsakydavo prostitutes, o tuometinis premjeras sumokėdavo joms „grynaisiais ... ir paaukštinimais profesinėje srityje, taip pat ir politikos pasaulyje“.

S.Bersluconi yra kaltinamas maždaug 10 kartų mokėjęs už lytinius santykius su tuomet 17-mete Maroke gimusia Karima El Mahroug, žinoma sceniniu vardu Ruby Rubacuori.

Italijoje lytiniai santykiai abipusiu sutikimu leidžiami nuo 14 metų, tačiau už naudojimąsi jaunesnių nei 18 metų prostitučių paslaugomis gresia iki trejų metų laisvės atėmimo.

S. Berlusconi taip pat kaltinamas viršijęs savo įgaliojimus, kai darė spaudimą policijai, siekdamas ištraukti K.El Mahroug iš arešto, kai mergina buvo suimta 2010 metais dėl smulkios vagystės.

Pasak prokurorų, tiesiogiai S.Berlusconi įsikišo bijodamas, kad jo neteisėti santykiai su K.El Mahroug neiškiltų į viešumą.

Milano teismas šią bylą nagrinėja nuo 2011 metų balandžio.

Praėjusią savaitę per visuotinius rinkimus S.Berlusconi surinko beveik 30 proc. balsų ir liko antroje vietoje po centro kairiųjų koalicijos,  tai rodo, kad jis tebėra svarbi figūra politikos pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius