-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Protestuotojai trijuose Egipto miestuose padegė islamiškų partijų būstines

Protestuotojai penktadienį trijuose Egipto miestuose padegė Musulmonų brolijos partijos būstines, pranešė valstybinė televizija.
Protestai Egipte
Protestai Egipte / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Musulmonai Egiptas

Prezidentui Mohamedui Mursi ketvirtadienį prisiėmus didžiulius įgaliojimus, jau kitą dieną, penktadienį, visoje šalyje vyksta jo priešininkų ir šalininkų mitingai.

Laisvės ir teisingumo partijos – Musulmonų brolijos politinio sparno – biurai buvo padegti Sueco, Ismailijos ir Port Saido miestuose prie Sueco kanalo.

M.Mursi: Egiptas yra laisvės ir demokratijos kelyje

Egiptas žengia laisvės ir demokratijos keliu, pareiškė savo šalininkams penktadienio mitinge Egipto prezidentas M.Mursi, išvakarėse sustiprinęs savo galias, kurios, anot kritikų, padarė jį diktatoriumi.

„Politinis stabilumas, socialinis stabilumas, ekonominis stabilumas – štai ko aš noriu, ir štai dėl ko aš dirbu“, – sakė jis islamiškų jėgų mitinge prie prezidentūros.

Tuo metu pasaulietiškieji jo oponentai surengė savo mitingą Kaire Tahriro (Išvadavimo) aikštėje, kad pasmerktų M.Mursi sprendimus.

„Aš visuomet buvau, vis dar esu ir visada būsiu, duok Dieve, su žmonių nuotaikomis, jų norais, aiškiu teisėtumu“, – kalbėjo M.Mursi nuo pakylos tūkstančiams savo šalininkų.

Anksčiau, anot naujienų agentūros MENA, jis sakė: „Niekas negali sustabdyti mūsų žygio į priekį. Aš vykdau savo pareigą Dievo ir tautos labui, aš priimu sprendimus, pasitaręs su kiekvienu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius