Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pūga paralyžiavo Didžiąją Britaniją

Didžiojoje Britanijoje dėl šalčių ir gausaus sniego šeštadienį buvo uždaryta dalis kelių, sutriko traukinių eismas, atšaukta šimtai vietinių ir tarptautinių skrydžių.
Pūga Didžiojoje Britanijoje
Pūga Didžiojoje Britanijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Paskutinį savaitgalį prieš Kalėdas daugelyje Didžiosios Britanijos vietovių siaučia pūgos. Dėl gausaus sniego sutriko eismas tiek oru, tiek žeme.

Didžiausiame Londono Hitrou oro uoste atšaukti visi skrydžiai nuo 10 iki 17 valandos vietos (12-19 val. Lietuvos) laiku. Taip pat atšaukta dauguma skrydžių Getviko oro uoste bei kituose mažesniuose šalies oro uostuose, skelbia BBC.

Vienoje didžiausių šalies magistralių M6 apie vidurnaktį apsivertus sunkvežimiui, šimtai vairuotojų buvo priversti naktį į šeštadienį praleisti savo automobiliuose, skelbia Dailymail.co.uk. Policija pranešė, jog šeštadienio naktį buvo ir daugiau nepravažiuojamų kelių, be to, užfiksuota daug avarijų, todėl ragino žmones atidėti keliones, jei jos nėra tikrai būtinos.

Dėl atšiauraus oro taip pat atšaukta dalis traukinių ir autobusų maršrutų.

Pranešama, jog per naktį vakarinėje šalies dalyje iškrito 20-25 cm sniego. Tai buvo viena smarkiausių pūgų per pastaruosius 25 metus. Pranešama, jog naktį į sekmadienį debesys turėtų keliauti į rytinę šalies dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius