Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Kadyrovas apsigalvojo: „atostogų“ nebeis, į Ukrainą siųs naujus savanorius

Prieš kelias dienas pareiškęs, kad yra senas ir per ilgai „užsisėdėjo“ Čečėnijos vadovo poste, Ramzanas Kadyrovas persigalvojo ir pareiškė, jog jokių atostogų jis neis. Kaip tik atvirkščiai – yra pasiryžęs pagerinti vadovavimo vienam iš Rusijos regionų rekordą, kuris dabar siekia 27 metus. R.Kadyrovas taip pat pareiškė, kad artimiausiu metu į Ukrainą iš Čečėnijos išvyks „keli tūkstančiai ryžtingų ir motyvuotų savanorių bei elitinių kovotojų“.
Ramzanas Kadyrovas
Ramzanas Kadyrovas / Tass/„Scanpix“ nuotr.

Socialiniuose tinkluose publikuotame įraše Čečėnijos vadas pareiškė tenorėjęs sužinoti savo sekėjų nuomonę apie tai, ar 15-a jo vadovavimo regionui metų yra daug. Tačiau esą tada ir sužinojo, kad tai visai nėra ilgas laikotarpis, nes ankstesnis rekordas tokiose pareigose yra net 27 metai.

Tad jis nusprendęs pagerinti tą rekordą.

Absoliučiu lojalumu Vladimirui Putinui garsėjantis R.Kadyrovas telegrame rašė, kad tiesiog išeiti „neterminuotų atostogų“ jis negalįs – net atsisakysiąs kasmetinių, nes tai atsakingi laikai, kai jo šalis kovojanti su „pasauliniu satanizmu Donbase“.

R.Kadyrovas tikina, kad iš Donecko srities gaunąs puikių žinių, esą netrukus jis pasidalinsiąs jomis su visais, nes taip žadėjo.

Be to, jis pareiškė, kad „sąjungininkų pajėgoms“ į pagalbą netrukus išsiųs kelis tūkstančius ryžtingų ir motyvuotų savanorių ir elitinių kovotojų“.

Čečėnų kovotojai Rusijos kare prieš Ukrainą dalyvauja nuo pat pradžių. Tačiau jau ne kartą yra sulaukę pašaipų dėl to, kad nuolat slepiasi kitų karių užnugaryje ir garsėja plėšikavimu, laikinai okupuotų vietovių gyventojų terorizavimu ir kitais panašiais nusikaltimais.

Šaipomasi ir iš jų propagandinių filmukų, kuriuose rodo, kaip esą kovoja su priešais. Tiek, kad dažniausiai jie šaudė į medžius ar nematomus traukinius. Todėl kadyrovcai vadinti „tiktoko padaliniais“, rašo gazeta.pl.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius