Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Radio Svoboda“ bus transliuojama tik internetu

Rusiška Radijo stoties „Radio Svoboda“ tarnyba persikelia į internetą, sklbia „Interfax“. Tai patvirtino korporacijos „Radio Svobodnaja Evropa“ vadovė Jelena Gluškova.
Radijas
Radijas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 2 Čekija Rusija

Radijo stoties „Echo Moskvy“ laidų vedėjas Matvejus Ganapolskis socialiniame tinkle „Facebook“ patvirtino, kad radijo stotis į internetą persikels lapkričio 1-ąją. Jo žiniomis, originalių laidų radijo stotis nebetransliuos jau po poros savaičių, vietoje jų bus kartojamos senos.

„Interfax“ duomenimis, bus atleidžiama radijo interneto svetainės redakcija, o vėliau ketinama atleisti ir pagrindinius radijo stoties žurnalistus.

Šiai radijo stočiai vadovaus Maša Gessen. Rugsėjo 20-ąją „Radio Svoboda“ interneto portalo redaktorė Liudmila Telen pareiškė, kad M.Gessen jau yra nusprendusi atleisti visus portalo žurnalistus.

Rusiška „Radio Svoboda“ tarnyba veikia nuo 1953 metų. Transliacijos rusų kalba vykdomos iš Čekijos. Šios radijo stoties veikla Rusijoje oficialiai leidžiama nuo 1991 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius