Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasta aštunta traukinio katastrofos Pensilvanijoje auka

Gelbėtojai, padedant specialiai dresuotiems šunims, ketvirtadienį rado aštuntąją auką prie Filadelfijos miesto nuo bėgių nulėkusio keleivinio traukinio nuolaužose, o tyrėjai sutelkė dėmesį į mašinisto veiksmus prieš šią katastrofą.
Pensilvanijoje per keleivinio traukinio avariją žuvo mažiausiai penki žmonės, dešimtys sužeisti.
Pensilvanijoje per keleivinio traukinio avariją žuvo mažiausiai penki žmonės, dešimtys sužeisti. / „Scanpix“/AP nuotr.

Pareigūnai nurodė, kad dabar rasti jau visi 243 žmonės, buvę traukinyje, kuris nuriedėjo nuo bėgių ir nuvirto antradienį vėlų vakarą.

Geležinkelių bendrovės „Amtrak“ 188-ojo reiso traukinys, važiavęs iš Vašingtono į Niujorką, sudužo įvažiavęs į posūkį, judėdamas didesniu negu 160 km per valandą greičiu ir dvigubai viršijęs tame ruože leistiną greitį – 80 km per valandą, sakė tyrėjai.

Prieš pat avariją padarytame vaizdo įraše matoma, kaip prie posūkio artėjantis traukinys per maždaug minutę padidina greitį nuo maždaug 110 iki 160 km per valandą, bet paskui įrašas nutrūko, nurodė Nacionalinė transporto saugumo valdyba (NTSB).

Tyrėjai sakė baigę dviejų labiausiai apgadintų vagonų trimatį skenavimą ir pradėję apklausti keleivius, mėginant išsiaiškinti, kas dėjosi prieš pat katastrofą.

Kai kurie vagonai buvo smarkiai sulamdyti, todėl gelbėtojams buvo sunku įsitikinti, ar visi žmonės iš jų ištraukti. Paskutinis lavonas buvo rastas padedant specialiai dresuotam šuniui.

Be aštuonių žuvusiųjų, dar per 200 žmonių buvo sužeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius