-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasta trečioji Rusijoje sudužusio Lenkijos prezidento lėktuvo juodoji dėžė (atnaujinta 15.07 val.)

Rasta trečioji šeštadienį sudužusio Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio lėktuvo juodoji dėžė. Taip pat pranešama, kad atpažintas prezidento žmonos kūnas.
Sudužęs Lenkijos prezidento lėktuvas
Sudužęs Lenkijos prezidento lėktuvas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša naujienų portalas lenta.ru, kuris remiasi laikraščiu „Wiadomosci“, tai paskelbė Lenkijos generalinis prokuroras Andrzejus Seremetas. Pirmosios dvi juodosios dėžės buvo rastos praėjusį šeštadienį – tą pačią dieną, kai sudužo lėktuvas.

Generalinis prokuroras taip pat paskelbė, kad tragedijos vietoje rasti tik 87 žuvusiųjų kūnai (katastrofos aukomis tapo 96 žmonės). Anksčiau Rusijos žiniasklaida buvo paskelbusi, kad gelbėtojams pavyko rasti visus kūnus – tiesa, kai kuriuos jų teks atpažinti pasitelkus DNR tyrimus, o įvykio vietoje gali tekti kasti žemę ieškant žuvusiųjų kūnų dalių.

Generalinis prokuroras pareiškė tikįs, kad likę kūnai bus rasti, kai specialia technika bus iškeltos sudužusio lėktuvo dalys.

Tuo tarpu Lenkijoje šiuo metu jau svarstoma keisti aukščiausių šalies pareigūnų kelionių taisykles – siekiama užkirsti kelią tam, kad tiek daug šalies valdančiojo aparato atstovų keliautų vienu lėktuvu.

Atnaujinta 15.07 val. Rusijos žiniasklaida praneša, kad pavyko atpažinti Lenkijos prezidento žmonos Marios Kaczynskos kūną. Skelbiama, kad jis buvo atpažintas pagal vestuvinį išgraviruotą žiedą.

Prezidento žmonos kūnas į Lenkiją bus parskraidintas antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius