Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rio de Žaneire brazilė buvo apiplėšta televizijos reportažo metu

Brazilijos Rio de Žaneiro mieste įvykdytas įžūlus, bet nesėkmingas nusikaltimas. Miesto televizija gatvėje ėmė interviu iš moters, kai prie jos pribėgo nusikaltėlis ir nuplėšė nuo kaklo auksinę grandinėlę.
Nusikaltimo auka
Nusikaltimo auka / Kadras iš YouTube
Newsru.com, cituodama „O Tempo“, praneša, kad RJTV operatorius stambiu planu nufilmavo, kaip jaunuolis pribėga prie moters, griebia papuošalą ir nubėga.

Plėšikas, bandydamas atsiplėšti nuo persekiotojų, leidosi tiesiai per gatvę, kurioje tuo metu buvo pilna automobilių. Jį nusivijo interviu iš nusikaltimo aukos ėmęs žurnalistas. Vagis pasirodė esąs labai greitas – žurnalistas jo nepavijo. Tiesa, sprukdamas plėšikas pametė pagrobtą grandinėlę, tad ji buvo grąžinta jos savininkei.

Šis įvykis patvirtino, kad Rio de Žaneiro policija nepajėgi sutramdyti nusikaltėlių. Vien 2013 m. rugpjūtį Rio de Žaneire buvo įvykdytos 406 žmogžudystės. Palyginti su tuo pačiu 2012 m. mėnesiu, žmogžudysčių skaičius išaugo 40 proc.

Policijos ataskaitos rodo, kad Rio de Žaneiro centre itin padaugėjo vagysčių.

Pastaruoju metu miesto valdžia itin stengiasi mažinti nusikalstamumą, kad pataisytų miesto reputaciją, nes vasarą Rio de Žaneire ir kituose Brazilijos miestuose vyks 2014 m. pasaulio futbolo čempionatas, į kurį suplūs daug turistų.

Kovą į miesto gatves patruliuoti buvo išvesta 1400 kareivių, be to, kariškiai, remiami sraigtasparnių ir šarvuočių, išvalė patį didžiausią Rio de Žaneiro lūšnyną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius