-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Romos licėjaus moksleivės užsiiminėjo prostitucija, pinigus leido narkotikams ir pirkiniams

Prestižinio Romos kvartalo gyventojai šokiruoti: nepilnametės licėjaus mokinės pinigų užsidirbdavo iš prostitucijos, skelbia „La Repubblica“.
Prostitutė
Prostitutė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Roma Prostitucija

Kaip skelbiama publikacijoje, viskas prasidėjo pusiau juokais – viena licėjaus moksleivė įdėjo savo nuotrauką į sekso skelbimų tinklalapį. Tačiau netrukus paauglė suprato, kad skelbimas gali tapti realiu pajamų šaltiniu – ją užplūdo norinčių sekso vyriškių pranešimai. Jie už paslaugas buvo pasiruošę mokėti ir po 300 eurų. Moksleivė nusprendė šią veiklą pradėti įgyvendinti su drauge. 

Jau po kelių savaičių atsirado pirmasis klientas, vėliau antras. Jos ėmė užsiiminėti prostitucija po pamokų. Klientus jos priimdavo prestižiniame Parioli kvartale išnuomotame bute. Vienos iš paauglių motina sužinojo, kuo užsiima jos duktė, tačiau ji nesikreipė į policiją, o pradėjo imti dalį savo dukters uždarbio. Paauglių uždarbis buvo didelis – jos gyrėsi draugėms, kad per dieną uždirba apie 600 eurų. Moksleivės nemažą dalį pinigų skirdavo pirkiniams, ėmė vartoti narkotikus. 

Tiesa išaiškėjo, kai vienos iš sekso paslaugas teikusių moksleivių motina kreipėsi į pareigūnus – jos duktė negrįždavo namo, tapo agresyvi ir nesukalbama. Sunerimę tėvai nusamdė privačius detektyvus, kurie ir atskleidė nelinksmą tiesą. 

Pareigūnai už nepilnamečių seksualinį išnaudojimą sulaikė penkis žmones, tarp kurių – ir 14-etės paauglės motiną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius