Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusės užsakymas – nužudyti tėvus

Iš Omsko kilusi mergina nusamdė du žudikus, kurie turėjo nudėti tėvus, nes šiems nepatiko dukros išrinktasis, skelbia naujienų tarnyba „Interfax“. Dabar ir ji, ir užsakyti žudikai atsidūrs teisiamųjų suole.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atsakingos institucijos iškėlė baudžiamąją bylą ir tęsia tyrimą. Bylos pagrindu tapo 43-ejų vyro užpuolimas peiliu Omske. Karšti pėdsakai tyrėjus nuvedė pas nukentėjusio asmens dukterį, vieno iš universitetų studentę, ir pas du vietinius gyventojus, 18 ir 28 metų.

Tyrėjai išsiaiškino, kad aukos dukra susitiko su savo 18-mečiu pažįstamu ir susitarė, kad šis už 20 tūkstančių (apie 1 700 Lt) nužudytų jos tėvus, nes šie buvo prieš draugystę su jos išrinktuoju. Norėdama gauti pinigų savo kėslams apmokėti, dukra iš namų išnešė visus auksinius papuošalus ir juos užstatė į lombardą. Už gautą užstatą nupirko dvi mačetes – ilgus peilius, o pinigus pažadėjo perduoti tiesioginiam žmogžudystės vykdytojui – 28 metų draugui.

Gruodžio 26 dieną, dėvėdama kaukes, trijulė nuėjo į merginos tėvų namo laiptinę. Joje vyrai užpuolė iš buto išėjusį merginos tėvą ir ne mažiau kaip keturis kartus jam sudavė bei sužeidė.

„Nukentėjusįjį nuo užpuolikų apsaugojo išbėgusi jo žmona su drauge, tuo metu jaunuoliai iš įvykio vietos pabėgo“, – teigiama prokuratūros išplatintame pareiškime.

Jaunuoliams iškelta byla dėl organizavimo, pasikėsinimo nužudyti ir grupės veikimo iš anksto susitarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius