-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusiją su Naujaisiais sveikino animaciniai D.Medvedevas ir V.Putinas (video)

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas groja armonika, o greta jo, pritardamas tamburinu, šoka šios šalies premjeras Vladimiras Putinas. Tokį animacinį Rusijos vadovų sveikinimą Naujųjų metų naktį matė Rusijos gyventojai.
Karikatūriniai V.Putinas ir D.Medvedevas.
Karikatūriniai V.Putinas ir D.Medvedevas. / Kadras iš „Youtube“ klipo

Šį pustrečios minutės trukmės sveikinimą Rusijos „Pirmasis kanalas“ parodė iškart po oficialių šios šalies vadovų sveikinimų, rašo AFP.

Kompiuteriu piešti karikatūriniai D.Medvedevas ir V.Putinas šoka Raudonojoje aikštėje, fone matyti Kremliaus pastatas. Vyrai apsirengę kostiumais ir nors nuolat strykčioja, išlaiko rimtus veidus.

Klipe karikatūrinis D.Medvedevas kelis sykius sušunka „Opa!“ ir pašoka, o V.Putinas jį pagiria: „Šaunuolis“.

Karikatūriniai Rusijos vadovai šokdami ketureiliais šaiposi vienas iš kito – pavyzdžiui, D.Medvedevas pabrėžia, jog jau antrus metus sveikina gyventojus su Naujaisiais metais, o V.Putinas šiam atkerta, jog „vienas mūsų juos sveikino jau 9 kartus“.

V.Putinas Rusijos prezidentu tapo 1999 metų gruodžio 31-ąją, atsistatydinus tuometiniam šalies vadovui Borisui Jelcinui, ir šiame poste dirbo iki 2008-ųjų. Vėliau Rusijos prezidentu buvo išrinktas D.Medvedevas, o V.Putinas tapo šalies premjeru.

Pastarąjį dešimtmetį karikatūrinės pašaipos iš Rusijos vadovų buvo tabu. Dėl Rusijos valdžios spaudimo 2002-aisiais buvo nutrauktas populiarus lėlių šou „Kukly“ (liet. „lėlės“), kuriame dažniausiai buvo pašiepiami B.Jelcinas ir V.Putinas.

Todėl ir šio klipo pabaigoje V.Putinas ir D.Medvedevas sudainuoja: „Galėtume dažniau jums padainuoti ketureilių, tačiau negalime užmiršti savo pareigų. Su Naujaisiais metais, draugai!“

Siūlome pažiūrėti šį vaizdo klipą:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius