-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje gelbėtojai baigė žuvusiųjų iš motorlaivio „Bulgarija“ paiešką

Gelbėtojai surado visų žuvusiųjų motorlaivyje „Bulgarija“ kūnus ir pirmadienį nutraukė paieškos operaciją akvatorijoje ir aplinkinėse teritorijose, pranešė Totorijos nepaprastųjų situacijų ministerijos spaudos tarnyba.
Vyksta pasiruošimo darbai laivo „Bulgarija“ iškelimui.
Vyksta pasiruošimo darbai laivo „Bulgarija“ iškėlimui. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rusija

Sekmadienį ir pirmadienio naktį buvo surasti aštuonių žuvusiųjų iš dingusiųjų be žinios kūnai – 6 moterų ir dviejų vyrų.

„Per praėjusias kelias dienas patruliuojant akvatoriją ir kranto zoną 120 km atstumu bei daugiau kaip 10 salų, žuvusiųjų nerasta, todėl nuspręsta nutraukti paiešką“, – praneša spaudos tarnyba.

Taigi 7 val. (Maskvos laiku) duomenimis, iš vandens ištraukti 122 žuvusiųjų kūnai, tarp jų 28 vaikų, 72 moterų ir 22 vyrų.

„Nuvežta į morgą 120 kūnų, atpažinti – 119. Šiuo metu į Respublikinis teismo medicinos biurą Kazanėje atpažinti išsiųsti du paskutinieji moterų kūnai, iškelti iš motorlaivio pirmadienio naktį“, – praneša spaudos tarnyba.

Kaip patikslino spaudos tarnyba, paskutiniai aštuoni kūnai buvo surasti pakeltame nuo dugno ir atitemptame į seklumą laive, kai buvo išpumpuotas vanduo iš jo patalpų.

Iš viso nuo paieškos ir gelbėjimo operacijos pradžios nuskendusio laivo zonoje patruliuoti Volgos akvatorijos, apžiūrėti salų ir pakrančių vandenyje ir sausumoje buvo pasitelkti 4 153 žmonės, tarp jų daugiau kaip 100 narų, 1 109 plaukimo priemonės, 266 automobiliai ir 134 orlaiviai.

Keleivinis dviejų denių motorlaivis „Bulgarija“ nuskendo liepos 10 dieną Kuibyševo vandens saugykloje ties Siukejevo gyvenviete Totorijos Kamsko Ustjės rajone.

Laive buvo 201 žmogus – 147 keleiviai, 36 laivo įgulos nariai, 18 žmonių – neužregistruoti keleiviai.

Išgelbėti 79, žuvo 122. Visi žuvusiųjų kūnai iškelti, trys iš jų (moterys) kol kas neatpažintos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius