-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje į sudužusį lėktuvą bilietus turėjęs, bet neskridęs keleivis papasakojo, kas jį išgelbėjo

Pirmadienį anksti ryte Rusijoje sudužus lėktuvui žuvo 31 žmogus. Vienas verslininkas dabar gali laikyti save laimės kūdikiu – nors ir turėjo bilietą į nelemtąjį reisą, jis neatvyko į lėktuvą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „RIA-Novosti“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip jau skelbė naujienų portalas 15min.lt, pirmadienį anksti ryte Sibire sudužus lėktuvui 31 žmogus žuvo, dar 12 buvo sužeisti.

Šiuo lėktuvu turėjo skristi ir 36-erių rusas verslininkas iš Tiumenės Dmitrijus Grigorjevas. Tačiau jis nusprendė atidėti kelionę į Surgutą, kur ir skrido katastrofą patyręs lėktuvas, nes labai pavargo per prieš tai tris dienas vykusį jėgos aitvarų turnyrą, skelbia portalas lifenews.ru.

„Bilietus turėjau savo rankose. Tačiau po varžybų grįžau į Tiumenę savo automobiliu. Kelias valandas praleidau vairuodamas ir grįžau namo tik apie trečią valandą vietos laiku. Nusprendžiau skristi kitu reisu. Dėl nuovargio net neskambinau į oro uostą pakeisti bilietą“, – pasakojo vyras.

Apie tragediją jį informavo jo firmos generalinio direktoriaus pavaduotojo žmona – ji pirma paskambino jam. „Paskui viskas buvo tarsi sapne... Pirmas dalykas, kurį padariau – paskambinau savo motinai“, – pasakojo verslininkas.

„Aš turiu tris vaikus. Tai turėjo būti trumpa trijų dienų komandiruotė. Kai pagalvoju, kad ji galėjo būti lemtinga ir kad šeimą galbūt būčiau matęs paskutinį kartą... Aš dėkoju likimui, kad neskridau šiuo reisu... Labai gaila žmonių, kurie buvo lėktuve“, – pasakojo verslininkas.

Kol kas tiriamos kelios šios tragedijos versijos. Pagrindinės – lėktuvo gedimas ir piloto klaida. Teroro akto versija atmesta, taip pat nemanoma, kad lėktuvas galėjo sudužti dėl blogų oro sąlygų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius