Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje kikboksininkas vienu smūgiu be priežasties užmušė atsitiktinį praeivį

Rusijos mieste Saratove dvidešimtmetis kikboksininkas užmušė atsitiktinį praeivį vien dėl to, kad norėjo pasirodyti prieš draugus.
Aleksandras Chromovas
Aleksandras Chromovas / saratov.kp.ru nuotr.

Kaip rašo newsru.com, seniai kikboksu užsiimantis, tačiau sportinės karjeros nesugebėjęs padaryti Aleksandas Chromovas kartu su savo mergina ir draugais ėjo namo iš naktinio klubo. Norėdamas padaryti įspūdį savo draugei, jis šaipėsi iš atsitiktinių praeivių. Tada draugai ėmė šaipytis iš paties A.Chromovo, teigdami, kad jis seniai prarado formą ir nuolat pralaimi varžybose.

Siekdamas pademonstruoti savo sugebėjimus A.Chromovas priėjo prie penkiasdešimtmečio praeivio ir be žodžių pasiuntė jį į nokautą, pasakoja liudininkai. Pats sportininkas vėliau paaiškino, kad jam pasirodė, jog kostiumu apsirengęs vyriškis kreivai pasižiūrėjo į jo draugę.

Nokautuotas vyriškis taip ir liko gulėti ant žemės. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau po keturių dienų mirė.

Policiją ir medikus iškvietė aukos kaimynai, pamatę, kas vyksta, pro savo langus. A.Chromovas buvo sulaikytas. Iškelta baudžiamoji byla dėl tyčinio sužalojimo, sukėlusio mirtį. Jokių įrodymų, kad nužudytasis būtų kaip nors įžeidęs A.Chromovo draugę, tardytojai nerado.

Taip pat pabrėžiama, kad jeigu bus patvirtinta, jog A.Chromovas profesionaliai užsiėmė kovos sportu, tai taps sunkinančia aplinkybe teisme. Už praeivio nužudymą jam gresia 15 metų nelaisvės.

Tiesa, Rusijos kikbokso federacija atsižegnojo nuo A.Chromovo. „Mes tokio sportininko nežinome ir jis nedalyvavo kovose“, – pareiškė federacijos prezidentas Pavelas Udodovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius