Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos aviacija Sirijoje smogė į 60 teroristų objektų

Rusijos oro ir kosmoso pajėgos per pastarąją parą smogė į daugiau kaip 60 teroristų objektų Sirijoje, pareiškė penktadienį Maskvos kariškiai apie plečiamą bombardavimo kampaniją šioje karo draskomoje šalyje.
Rusijos oro ataka Sirijoje
Rusijos oro ataka Sirijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Per praėjusią parą iš Hmeimimo aviacijos bazės surengti 67 kovos skrydžiai. Lėktuvai Su-34M, Su-25SM sunaikino 60 teroristų objektų“, – sakė Rusijos generalinio štabo viršininko pavaduotojas generolas leitenantas Igoris Makuševas per spaudos konferenciją.

I.Makuševas sakė, kad „nuo Rusijos lėktuvų smūgių kovotojai patiria apčiuopiamų nuostolių ir priversti keisti veiksmų taktiką, perdislokuoti savo pajėgas, kruopščiai maskuotis, slapstytis gyvenvietėse“.

„Alepo rajone smogta į kovotojų bazę ir šaudmenų sandėlį, įrengtą buvusio kalėjimo pastate, – pažymėjo I.Makuševas. – Sunaikinta 100 kovotojų ir šaudmenų sandėlis“.

Generolas taip pat nurodė, kad tiksliai valdomomis bombomis sunaikinta viena „Islamo valstybės“ kovotojų vadavietė.

Iš perimtų radijo ryšio pokalbių paaiškėjo, kad per bombardavimus buvo „likviduoti du aukšto rango „Islamo valstybės“ vadinamieji lauko vadai ir 200 kovotojų“, sakė I.Makuševas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius