-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos Dūmos deputato padėjėjas sulaikytas po šaudynių Maskvoje

Rusijos valstybės Dūmos deputato Dmitrijaus Saveljevo padėjėjas Jachja Akijevas sulaikytas po sekmadienio šaudynių Maskvoje, netoli metro stoties, pranešė radijo stotis „Echo Moskvy“.
Maskva
Maskva / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Skelbiama, kad J.Akijevas ir dar vienas vyras įsivėlė į konfliktą Komsomolskaja aikštėje, netoli metro stoties. Konflikto metu buvo ištraukti ginklai, kuriais iš pradžių grasinta, o vėliau paleisti ir keli šūviai.

Konflikto metu buvo ištraukti ginklai, kuriais iš pradžių grasinta, o vėliau paleisti ir keli šūviai.

Policijos pareigūnus iškvietę žmonės teigė, kad vienoje labiausiai lankomų Maskvos vietų prasidėjęs konfliktas galėjo nusinešti nemažai gyvybių.

Tuo metu pats 50-metis Dūmos deputato padėjėjas J.Akijevas aiškino, kad „pistoletai iššovė netyčia“. Jo teigimu, jokio konflikto nebuvo ir jokių pretenzijų abi pusės viena kitai neturi.

Pasak „Vieningosios Rusijos“ partijos nario deputato pagalbininko, jo bičiulis išsitraukė ginklą tam, kad aprodytų jį draugui, tačiau šis netyčia kelis kartus iššovė, taip sukeldamas aplinkinių paniką.

Incidento metu niekas nebuvo sužeistas, o policijos pareigūnai po kelių valandų sulaikymo galiausiai paleido tiek J.Akijevą, tiek jo draugą, kuriems nepareikšti jokie kaltinimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius