Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos Federacijos Tarybos pirmininkas griežtai nepritaria vasaros žiemos laiko kaitaliojimui

Rusijos Federacijos tarybos pirmininkas Sergejus Mironovas pareiškė kovosiąs, jog būtų atsisakyta sukioti laikrodžio rodykles pavasarį ir rudenį.
Sergejus Mironovas
Sergejus Mironovas / „Scanpix“ nuotr.

„Aš lieku įsitikinęs ir primygtinai siūlysiu atšaukti laikrodžio rodyklių sukinėjimą. Ekonominiai samprotavimai apie rodyklių sukimo efektą manęs neįtikino, – aiškino jis. – Net jeigu būtų toks efektas, jis net iš tolo nepalyginamas su socialine kaina, kurią tenka mokėti visai visuomenei už žaidimus su laiku“.

Pasak jo, dažnai keliaujantys žmonės puikiai žino, jog paros ritmo kaita yra diskomfortas net sveikiausiam žmogui, o ką jau kalbėti apie silpnesnius žmones.

S.Mironovas pabrėžė, kad jo požiūriui pritaria daugelis Rusijos žmonių, ir pateikė visą sąrašą valstybių, kurios atsisako vasaros ir žiemos laiko keitimo praktikos.

„Galas tokiam absurdui turi kada nors būti Rusijoje. Kaip ir anksčiau stengsiuosi kiek galėdamas, kad tai įvyktų kuo greičiau“, – sakė S.Mironovas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius