Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos karo laivai Viduržemio jūroje atakavo taikinius Sirijoje sparnuotosiomis raketomis

Rusijos laivai penktadienį iš Viduržemio jūros atliko tris ilgojo nuotolio sparnuotųjų raketų paleidimus į džihadistų taikinius Sirijoje, pranešė šalies Gynybos ministerija, Sirijos režimą remiančiai Maskvai tęsiant sukilėlių bombardavimo kampaniją.

Rusijos karinis laivynas penktadienį ryte sparnuotąsias raketas paleido į taikinius Sirijoje pirmą kartą nuo praėjusių metų gruodžio, kai jos buvo paleistos iš Kaspijos jūros.

Kaip nurodė ministerija, iš dviejų Rusijos Juodosios jūros laivyno korvečių, tarp jų ir iš naujo patrulinio laivo „Zeliony Dol“, sparnuotosios raketos „Kalibr“ buvo paleistos į taikinius, siejamus su buvusia džihadistų grupuote „Al Nusra Front“, kuri neseniai persivardijo „Fateh al-Sham Front“ („Sirijos užkariavimo frontu“).

Gynybos ministerija savo „YouTube“ puslapyje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip iš laivų į giedrą dangų paleidžiamos raketos.

Ministerija pridūrė, kad raketos sunaikino vadavietę ir „teroristinę bazę“, esančią netoli Daret Ezos į vakarus nuo Alepo, taip pat minosvaidžių šaudmenų gamyklą ir didelį ginklų arsenalą Alepo provincijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius