-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rusijos premjeras Vladimiras Putinas lyginamas su Simpsonų herojumi

Rusijos premjero Vladimiro Putino bandymas apsiauti pačiūžas ir sužaisti ledo ritulį jaunimo turnyre „Auksinis ritulys“, buvo išjuoktas vakarietiškos žiniasklaidos.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šveicarų tinklapis „20 minučių“ rašo, kad V.Putino elgesys ant ledo atrodo juokingas. Patį premjerą leidinys lygina su ciniškuoju misteriu Burnsu (Degėla) iš Simpsonų serialo.

„V.Putino bandymas balandžio 15 d. Lužnikų sporto centre atsiriekti Rusijos ledo ritulio rinktinės šlovės pyrago gabalą atrodo tikrai neskoningai ir nevykusiai. Pasidabinęs visa ritulininko ekipiruote jis iš pradžių paspaudžia rankas keliems praradusiems žadą vaikams, o paskui ima demonstruoti

Wikipedia.org nuotr./Misteris Degėla (Mr. Burnsas)
Wikipedia.org nuotr./Misteris Degėla (Mr. Burnsas)

savo kuklius sugebėjimus ant ledo“, – rašo „20 minučių“, primindamas serialo „Simpsonai“ herojaus Burnso (Degėlos) bandymą patikti nekenčiamai liaudžiai. 

Leidinys pažymi, kad V.Putinas į misterį Degėlą panašus ne tik vizualiai, bet ir idėjiškai.

„Neįtikėtina, kad didysis rusas vos atsistojęs ant pačiūžų, iškart pataiko į vartus. Puikus viešųjų ryšių triukas“, – šmaikštauja leidinys.

Tiesa, siekiant objektyvumo, reikia pasakyti, kad V.Putinas ne iš karto pataikė į vartus. Pasimankštinęs su komandos „Baltoji meška“ jaunaisiais sportininkais jis po trijų smūgių tik iš ketvirto karto įmušė įvartį.

Premjeras anksčiau nesitreniravo čiuožinėti, bet prieš du mėnesius vienos vaizdo konferencijos metu pažadėjo išmokti. Premjero spaudos atstovo žodžiais tariant, tokiu būdu jis norėjo padrąsinti jaunuosius ledo ritulininkus, kurie ruošiasi dalyvauti žiemos olimpiadoje Sočyje 2014 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius