-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos šnipė Chapman vėl pozavo gundančioms nuotraukoms (atnaujinta 13.06 val., video)

Žavi Rusijos slaptoji agentė Anna Chapman pozavo iššaukiančioms nuotraukoms, kurios bus išspausdintos viename žurnale.
Anna Chapman įsivėlė į naują skandalą
Anna Chapman įsivėlė į naują skandalą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Anna Chapman

Ši fotosesija tapo jos pirmu viešu pasirodymu po deportavimo iš Jungtinių Valstijų per didelį šnipinėjimo skandalą.

Bulvarinių naujienų tinklalapis lifenews.ru ketvirtadienį paskelbė vaizdo įrašą, kuriame 28 metų raudonplaukė matoma pozuojanti nuotraukoms netoli Kremliaus esančio prabangaus viešbučio „Balčiug“ VIP apartamentuose. Šios nuotraukos pasirodys žurnale „Žara“, kuris yra Didžiojoje Britanijoje leidžiamo žurnalo „Heat“ atitikmuo.

1 min. 43 sek. trukmės vaizdo įraše matoma, kaip A.Chapman pozuoja vilkėdama dvi aptemptas sukneles.

Penkių žvaigždučių viešbutyje ji pozuoja prie lango su vaizdu į Kremlių, gundančia poza atsirėmusi į sieną. Labai aptemptą mėlyną suknelę vilkinti rusė į burną buvo įsikišusi akinių nuo saulės kojelę.

„Akivaizdžiai mėgaudamasi savo figūros demonstravimu Chapman rodo, kad moteriškos paslaptys jai daug svarbesnės nei tos, kurias privalėjo saugoti, dirbdama slaptojoje tarnyboje“, – rašo populiarus tinklalapis, akivaizdžiai šaipydamasis iš fakto, kad A.Chapman ir kiti devyni Rusijos šnipai buvo demaskuoti.

Pranešama, kad žurnalo numerio su A.Chapman nuotraukomis išleidimas buvo atidėtas iki rudens, o fotosesijos dalyviai sutiko anksčiau nepaskelbti jokios medžiagos, siekiant kuo didžiausio poveikio.

Tinklalapis nurodė, kad joks interviu su demaskuota slaptąja agente nebus paskelbtas, nes tokios instrukcijos gautos iš Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos (SVR).

Tačiau šios nuotraukos buvo patalpintos A.Chapman svetainėje socialiniame tinkle „Facebook“, o vėliau jas išspausdino bulvarinis dienraštis „Komsomolskaja Pravda“.

Žurnalas „Žara“ pareiškė paduosiantis gražuolę į teismą, gindamas savo teises į nuotraukas.

„Nuotraukos, kurias Anna Chapman paskelbė „Facebook“ ir „Komsomolskaja Pravda“, buvo padarytos viešbutyje per žurnalo „Žara“ fotosesiją, – šio leidinio vyriausiasis redaktorius Maksimas Koršunovas sakė dienraščiui „Tvoj Denj“. – Pagal įstatymus mūsų leidėjas kreipsis, kad apgintų pažeistas teises.“

A.Chapman „Facebook“ svetainėje parašė trumpą žinutę, kurioje teigė galinti su šiomis nuotraukomis elgtis savo nuožiūra.

„Šiandien internete patalpintos naujos nuotraukos darytos mano asmeniniam naudojimui, o žmonės, kurie jas skelbia/spausdina/pardavinėja, neturi į jas jokių teisių“, – pareiškė ji. Tačiau penktadienio rytą nuotraukos iš svetainės buvo pašalintos.

Kol kas mažai žinoma, ką A.Chapman veikė pusantro mėnesio, kai buvo grąžinta į Rusiją. Tačiau ji kartu su kitais devyniais JAV deportuotais agentais dalyvavo susitikime su Rusijos premjeru Vladimiru Putinu.

Šių metų liepą kilus vienam iš didžiausių šnipinėjimo skandalų nuo Šaltojo karo pabaigos, dešimt asmenų, kurie prisipažino esantys Rusijos agentai Jungtinėse Valstijose, buvo iškeisti į keturis kalinamus Rusijos piliečius, kaltinamus pardavinėjus valstybės paslaptis Vakarų šalims.  

VIDEO: Russian Spy Anna Chapman sexy photo session in Moscow

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius