Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos teisingumas: dvi praeives sutraiškiusi vairuotoja į kalėjimą sės... tik po 14 metų (video)

Teismas Rusijoje nusprendė, kad dvi praeives automobiliu sutraiškiusi vienos Irkutsko valdininkės dukra turės atlikti trejų metų laisvės atėmimo bausmę kolonijoje-gyvenvietėje, tačiau į ją avarijos kaltininkė turės važiuoti tik 2024 metų kovo 6 dieną – kai jos vaikui sueis 14 metų.
Po akimirkos automobilis trenkėsi į dvi praeives.
Po akimirkos automobilis trenkėsi į dvi praeives. / Kadras iš „YouTube“

Be to, Ana Šavenkova, vietos rinkimų komisijos pirmininkės dukra, neteko teisės vairuoti automobilį trejiems metams. Teismo sprendimą dar galima apskųsti per dešimt dienų, praneša newsru.com.

Kraupi nelaimė Irkutsko centre įvyko praėjusių metų gruodžio 2 dieną. A.Šavenkovos vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“ užlėkė ant šaligatvio ir partrenkė dvi seseris studentes – Juliją ir Jeleną Piatkovas. Skelbiama, kad persirikiuodama iš vienos eismo juostos į kitą nepatyrusi vairuotoja supainiojo greičio ir stabdžių pedalus.

J.Piatkova vėliau mirė ligoninėje taip ir neatgavusi sąmonės. Jos sesuo Julija dėl daugybinių kojų ir dubens lūžių, pažeisto stuburo ir plyšusių kepenų visą gyvenimą liks neįgali.

Įvykis sulaukė didžiulio rezonanso Rusijoje į internetą patekus avarijos vaizdo įrašui. Jame puikiai matyti, kaip A.Šavenkovos vairuojamas automobilis tiesiog nušlavė pėsčiąsias ir prispaudė jas prie namo sienos. Įrašo žiūrovus labiausiai papiktino tai, kad A.Šavenkova net nepriėjo prie savo aukų, o pirmiausia nusprendė apžiūrėti sugadintą automobilį. Greitąją pagalbą į įvykio vietą iškvietė kiti praeiviai.

VIDEO: Анна Шавенкова

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius